ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Στο τιμόνι της Σειρήνας ο Χρήστος Λάλλος

Στο τιμόνι της Σειρήνας από το απόγευμα του Σαββάτου, βρίσκεται πλέον ο Χρήστος Λάλλος, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα το κωουτσάρισμα της ομάδας στον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τον ΄Ολυμπο Λεπτοκαρυάς.
Ο έμπειρος τεχνικός που είναι άριστος γνώστης της κατηγορίας και θήτευσε με επιτυχία τα δυο προηγούμενα χρόνια στην Α.Ε.Π. Βατολάκκου, δήλωσε στο blog μας:
"Γνωρίζω τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε και το ρίσκο που αναλαμβάνω. Σας θυμίζω ότι τέτοια εποχή, πριν από δυο χρόνια, ανέλαβα την Α.Ε.Π. Βατολάκκου και ξεκινώντας μια μεγάλη προσπάθεια με τη συνδρομή όλων, διοίκησης και παιχτών, καταφέραμε και σώσαμε την ομάδα.
Παρόλες τις δυσκολίες, αφού φέτος οι ομάδες που πέφτου έγιναν οχτών δεν μπορούσα να αρνηθώ το κάλεσμα της Διοίκησης της Σειρήνας, των ποδοσφαιριστών που τους γνωρίζω όλους πάρα πολύ καλά και φυσικά πολλών φίλων Σειρηνιωτών, ώστε όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να παραμείνει η Σειρήνα στη Δ΄Εθνική. Θεωρώ ότι με το ρόστερ που έχουμε, διαθέτουμε την ποιότητα και μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση. Ξεκινάμε λοιπόν από αύριο, δίνοντας πολύ μεγάλη σημασία στο ψυχολογικό ντοπάρισμα των ποδοσφαιριστών και είμαι βέβαιος, ότι με τη βοήθεια όλων θα τα καταφέρουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια: