ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Μπέος: Ο Βόλος της σφαλιάρας τελείωσε!!!

«Εμείς σαν Ολυμπιακός Βόλου θέλαμε να πάμε στην Λάρισα και να τους κλείσουμε το σπίτι...
Θέλαμε να τους ρίξουμε κατηγορία», τόνισε μεταξύ άλλων, στον Sentra 103,3 FM και την εκπομπή του Νίκου Γέμελου ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, o Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος για ακόμα μια φορά τα έβαλε με την Λάρισα και τον Κώστα Πηλαδάκη.
Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε αρχικά για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την Τρίτη το πρωί:
«Δεν έχω πρόβλημα που ξεπεράσαμε τα όρια. Δεν έχετε ασχοληθεί με τις δηλώσεις του Σισέ και το ξεβράκωμα του Μήτρογλου και ασχολείστε επειδή είπα Μαντριγάλ; Να σχολιάζετε την επικαιρότητα αντικειμενικά» και συνέχισε: «Εμείς σαν Ολυμπιακός Βόλου θέλαμε να πάμε στην Λάρισα και να τους κλείσουμε το σπίτι. Θέλαμε να τους ρίξουμε κατηγορία. Καλή χρονιά».
Στην συνέχεια κάνοντας... χιούμορ πρόσθεσε… «Πλέον εκπροσωπώ και τον Πανιώνιο. Είμαι τώρα στην Νέα Σμύρνη και προετοιμάζω το κλίμα. Σε δύο αγωνιστικές έρχεται η Λάρισα…
Είναι λογικό να υπάρχει κόντρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την Λάρισα. Ο ΠΑΟΚ με τον Άρη δεν έχουν κόντρα ; Είναι ομορφιά να υπάρχει κόντρα αλλά να μην ξεπερνά τα όρια και να μην υπάρχει βία όπως την Κυριακή… Ο Βόλος της σφαλιάρας τελείωσε. Πλέον ο Βόλος έχει κόσμο και δικαιούται κομμάτι από την πίτα.
Στην Β’ Εθνική η Λάρισα θα περάσει καλά. Εκεί θα πληρώσουν τις αλαζονείες. Θα δείτε τι θα γίνει με αυτό το ψεύτικο οικοδόμημα και το AEL FC Arena. Είναι ένα ψεύτικο οικοδόμημα και για εμένα το Πανθεσσαλικό είναι καλύτερο γήπεδο.
Ο ίδιος ο κος Πηλαδάκης ξεκίνησε την κόντρα και την αντιπαλότητα. Προφανώς δεν ήξερε με ποιον θα μπλέξει. Ο Μπέος δεν είναι ούτε έμπορος ναρκωτικών ούτε τίποτα… Είμαι καθαρός. Δεν έχω μάθει να σκύβω το κεφάλι. Θα τα βάζω με όλους και με όλα»!
theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: