ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Κατέθεσε ο ιατροδικαστής Κουτσάφτης για τη δίκη Κεντέρη - Θάνου!

Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών κ. Φίλιππος Κουτσάφτης κατέθεσε σήμερα για το περιβόητο τροχαίο των δύο Ολυμπιονικών Κατερίνα Θάνου και Κώστα Κεντέρη που είχε σημειωθεί τον Αύγουστο του 2004.
Ο κ. Φ. Κουσάφτης είχε εξετάσει τους δύο αθλητές για να δει αν είχαν υποστεί τροχαίο ατύχημα και κατέθεσε αφού κλήθηκε από την υπεράσπιση. Επανέλαβε, το συμπέρασμα που είχε στην αρχική ιατροδικαστική έκθεση, ότι δηλαδή δεν μπορεί να αποκλείσει αλλά ούτε και να διαβεβαιώσει ότι συνέβη το τροχαίο ατύχημα.
Ερωτηθείς, δε, αν έπρεπε να είχαν εισαχθεί οι δύο Ολυμπιονίκες στο νοσοκομείο με τα συμπτώματα που παραπονούνταν ότι είχαν, ο μάρτυρας κατέθεσε ότι σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα τους είχε στείλει σπίτια τους. Δεδομένου, όμως, ότι πρόκειται για δύο Ολυμπιονίκες και για Ολυμπιακό Νοσοκομείο (ΚΑΤ) στο οποίο υπήρχαν ελεύθερα κρεβάτια και οι συνθήκες ήταν πολυτελείς, αυτοί παρέμειναν στο νοσοκομείο.
Επίσης, υποστήριξε ότι σχετικά με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που οι κατηγορούμενοι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε ο Κ. Κεντέρης αλλά που ο ίδιος δεν είχε διαπιστώσει στην έκθεσή του, σήμερα δήλωσε : "Διαπίστωσα εκ των υστέρων ότι είναι σύνηθες για τους κλινικούς γιατρούς να γράφουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε αυτές τις περιπτώσεις. Για μένα κακώς το πράττουν, αλλά όλοι οι κλινικοί γιατροί ανεξαιρέτως το κάνουν".
πηγή: www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: