ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Θύμα ξυλοδαρμού το κορίτσι του Τζιμπούρ!!!

«Αυτό το χρωστάμε στο φίλο σου», της είπε ο δράστης!
Εφιαλτική νύχτα έζησε η σύντροφος του Τζιμπούρ, Βαλεντίνα Τσεπάνου, τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς άγνωστος της επιτέθηκε και τη γρονθοκόπησε μπροστά στα μάτια της φίλης της. Το μοντέλο επέστρεφε σπίτι της, ύστερα από νυχτερινή διασκέδαση, όταν δέχθηκε επίθεση από έναν άντρα, που την παρακολουθούσε πιθανότατα για πολλή ώρα και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για το χτύπημα του...
Ο άντρας τη χτύπησε μανιωδώς στην πλάτη και στην κοιλιά μέχρι που εκείνη έπεσε κάτω από τους πόνους. Αν και προσπάθησε να αμυνθεί δεν τα κατάφερε, ενώ ο μελαψός άντρας φεύγοντας της είπε: «Αυτό το χρωστάμε στο φίλο σου».
«Νοιώθω αηδία με όλα αυτά που έγιναν. Στο παρελθόν πάλι με έκλεψαν, μου έσπασαν το αυτοκίνητο, αλλά να με πλησιάζουν και να με απειλούν για το σύντροφό μου είναι άνανδρο. Τι τους φταίω;», δηλώνει στην Εspresso η Βαλεντίνα Τσεπάνου, η οποία μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο των νοτίων προαστίων μετά το συμβάν. Στο πλευρό της, στάθηκε ο Τζιμπούρ από την πρώτη στιγμή, ο οποίος έχει προσλάβει άνθρωπο για να την προστατεύει.
«Από σήμερα θα υπάρχει συνέχεια κάποιος άνθρωπος δίπλα μου, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την προσωπική μου ασφάλεια।Οφείλω να το κάνω αυτό, για να μην μου επιτεθούν ξανά. Έχω πάρει, λοιπόν, τα μέτρα μου γιατί η ζωή μου κινδυνεύει και η οικογένειά μου ανησυχεί. Δεν κατέθεσα μήνυση κατά αγνώστου, ως όφειλα, για να μην κάνω κακό στον αγαπημένο μου, αφού δεν γνωρίζουμε εκατό τοις εκατό αν τα κίνητρα του αγνώστου αφορούσαν πραγματικά τη μεταγραφή του», συμπλήρωσε το μοντέλο.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: