ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Μάντσεστερ Σ. - Μαντσίνι: «προσοχή»!!!

Προσοχή συνέστησε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, εν όψει της αποψινής επαναληπτικής αναμέτρησης με τον Άρη για τους «32» του Europa League. «Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα γιατί έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Αυτή τη στιγμή έχω στη διάθεσή μου ουσιαστικά 16 παίκτες», ανέφερε αρχικά.
Και συνέχισε: «Παίζουμε κάθε τρεις μέρες κι έχουμε συνεχώς τραυματισμούς. Έχουμε μόλις τρεις μέσους, τον Μπάρι, τον Τουρέ και τον Βιεϊρά και θα παίξουν δύο από αυτούς», τόνισε ο προπονητής των «πολιτών» και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από αυτό της περασμένης εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη. Ο αγωνιστικός χώρος θα είναι σε καλύτερη κατάσταση και πιστεύω πως θα έχουμε καλύτερη απόδοση.
Φυσικά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί όλα μπορούν να συμβούν. Ο Άρης κατάφερε να προκριθεί σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, με τη Λεβερκούζεν και την Ατλέτικο, κερδίζοντας τη δεύτερη μέσα στη Μαδρίτη με 3-2. Θα χρειαστούμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να προκριθούμε».
Από την πλευρά του, ο μέσος της Σίτι, Γκάρεθ Μπάρι, είπε: «Είναι θετικό ότι γνωρίζουμε πως με νίκη θα προκριθούμε σίγουρα στην επόμενη φάση. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μη δεχτούμε κάποιο γκολ. Έχει σημασία να κρατήσουμε το μηδέν. Περιμένουμε από τον Άρη να αγωνιστεί όπως στη Θεσσαλονίκη, δηλαδή με βάθος στην άμυνα και κλειστούς χώρους περιμένοντας να χτυπήσει σε κάποια αντεπίθεση. Δουλειά μας είναι να διασπάσουμε την άμυνά τους και να τους κερδίσουμε. Οι παίκτες του Άρη μάλλον δεν έχουν άγχος και θα προσπαθήσουν να απολαύσουν το ματς. Εμείς πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στη δική μας δουλειά και να νικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: