ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Έφηβος έπεσε σε κώμα στη σχολική εκδρομή!!!

Η σχολική εκδρομή κατέληξε σε εφιάλτη για έναν έφηβο από την Βρετανία, ο οποίος αυτή τη στιγμή παλεύει για τη ζωή του μετά από ένα ατύχημα σε... χιονοδρομικό κέντρο της Γαλλίας.
Ο 14χρονος, που βρίσκεται σε κώμα, τραυματίστηκε σοβαρά όταν τμήμα της εξάρτησής του μπερδεύτηκε στο lift που τον μετέφερε. Το ρούχο του τυλίχτηκε σφιχτά στο λαιμό του σχεδόν πνίγοντας το αγόρι, το οποίο αιωρούνταν στο κενό!
Άμεσα βρέθηκαν στο σημείο διασώστες που απεγκλώβισαν το παιδί και στην κυριολεξία το νεκρανάστησαν πάνω στο χιόνι. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο, όπου σύντομα βρέθηκαν στο πλάι του και οι γονείς του.
Το άτυχο αγόρι ήταν στο lift μαζί με τρεις συμμαθήτριές του. Λίγο πριν φτάσουν στο τέλος της διαδρομής τους, σε υψόμετρο κοντά στα 2.000 μέτρα, η οριζόντια προστατευτική μπάρα σηκώθηκε για να αφήσει τους τέσσερις επιβάτες να κατέβουν.
Όμως, ένα λουρί από το σακίδιο του αγοριού πιάστηκε στη θέση όπου καθόταν. Το αγόρι δεν κατάφερε να ελευθερωθεί εγκαίρως και το lift ανέπτυξε ξανά ταχύτητα ξεκινώντας την κατάβαση της πλαγιάς.
Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι καθώς το παιδί προσπαθούσε απεγνωσμένα να ελευθερωθεί, γλίστρησε και κρεμάστηκε στο κενό από ένα κομμάτι ρούχο. Οι διασώστε τον βρήκαν αναίσθητο.
Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να καταλογίσει ευθύνες επειδή το σύστημα ασφαλείας του lift δεν λειτούργησε, το αγόρι όμως παλεύει για τη ζωή του.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: