ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Διαστάσεις τραγωδίας λαμβάνει η κρίση στο Βόλο!

Επιχειρηματίας επιχείρησε να πυρποληθεί όταν επιχείρησαν να του κάνουν έξωση…
Τραγικές διαστάσεις λαμβάνει η απόγνωση στην οποία περιέρχονται μέρα με τη μέρα στο στενό κλοιό της κρίσης, επαγγελματίες της Μαγνησίας, ενώ σταδιακά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υποθέσεις οι οποίες στην κυριολεξία τρομάζουν....
Την περίπτωση μάλιστα ενός επαγγελματία ο οποίος πριν από δύο περίπου εβδομάδες προσπάθησε να θέσει τέλος στη ζωή του, αφού προηγουμένως έριξε πάνω του ποσότητα βενζίνης, ανέδειξε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου – Ν. Ιωνίας Αλέξανδρος Μαγαλιός.
Αιτία όπως εξήγησε σε δηλώσεις του, η έξωση που γίνονταν για οφειλόμενα ενοίκια από το κατάστημα το οποίο διατηρεί στο κέντρο του Βόλου, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να τα αποπληρώσει.
Σύμφωνα με τον κ. Μαγαλιό, ο συμπολίτης επαγγελματίας, μεταπείστηκε μεταξύ άλλων προσώπων και από τους συναδέλφους του, οι οποίοι τον βοήθησαν να αντιμετωπίσει έστω και πρόσκαιρα κάποια από τα οικονομικά προβλήματα, ώστε να ματαιωθεί προς το παρόν και η έξωση.
Όπως πάντως ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, πολλοί δυστυχώς έμποροι της περιοχής βρίσκονται σε αντίστοιχη κατάσταση, καθώς η κρίση αρχίζει και αφήνει τα σημάδια της παντού. Μάλιστα όπως υποστήριξε, πέρυσι είχαν καταγραφεί τρεις αυτοκτονίες επαγγελματιών της περιοχής, με αιτία τα οικονομικά προβλήματα, ενώ εξέφρασε τους φόβους τους για το μπορεί ακόμη να συμβεί, εάν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση.
voliotispolitis

Δεν υπάρχουν σχόλια: