ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φταίνε οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Ευθύνες στους παίκτες του Παναθηναϊκού έριξε ο Ολυμπιακός, στην απολογία του... για τα όσα συνέβησαν μετά το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής. 
Οι «ερυθρόλευκοι» κατά την διάρκεια της απολογίας τους στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, προέβαλαν βίντεο, στο οποίο φαίνεται ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ χτυπάει πρώτος έναν οπαδό του Ολυμπιακού.
Ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση, όμως, προκάλεσε ένα άλλο βίντεο με τον Τζόρβα, στο οποίο ένας σεκιούριτι προσπαθεί να τον τραβήξει γρήγορα στα αποδυτήρια και όταν ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού φτάνει στην είσοδο της φυσούνας, γυρνάει και χτυπάει φιλάθλους.
Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν να τιμωρηθούν με πρόστιμο για μεμονωμένα επεισόδια και θεωρούν ότι δεν στοιχειοθετείται κατηγορία για ευρείας κλίμακας επεισόδια, γιατί όπως τόνισαν οι νομικοί τους εκπρόσωποι έχουν συμβεί πολύ χειρότερα τη φετινή σεζόν.
«Έχει παραποιηθεί το δημόσιο αίσθημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο ένας εκ των δικηγόρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βούλτσης, ενώ ο έτερος νομικός εκπρόσωπός της, Θοδωρής Γιαννίκος, υποστήριξε ότι η δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στηρίχθηκε σε δημοσιεύματα και όχι στα όσα καταγράφησαν από τον διαιτητή και τον παρατηρητή.
Παράλληλα, για την υπόθεση του Τάσου Μητρόπουλο, είπε ειρωνικά: «Φαίνεται πως δύο εφημερίδες είχαν καλύτερη πληροφόρηση από τον διαιτητή».
Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής θα γίνει γνωστή σήμερα.
theplayer

Δεν υπάρχουν σχόλια: