ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Αχαϊα: Την απογοήτευσε ο εραστής και επέστρεψε στον άντρα της!!!

Eρωτεύτηκαν, κλέφτηκαν, άφησαν πίσω τους οικογένειες με παιδιά, αλλά λίγες μέρες μετά ...γύρισαν στα σπίτια τους, με αποτέλεσμα να εκτυλιχθούν σκηνές απείρου κάλλους...
Ο λόγος για το παράνομο ζευγάρι από το δήμο Ερύμανθου που σύμφωνα με το dete.gr, κλέφτηκε πριν από μερικές μέρες συγκλονίζοντας τη μικρή τοπική κοινωνία. Όμως, αν το γεγονός ότι κλέφτηκαν ήταν αρκετό για να προκαλέσει σούσουρο, η επιστροφή (ένα τριήμερο μετά) στα σπίτια τους προκάλεσε σάλο, καθώς γράφτηκαν πολλά σπαρταριστά επεισόδια.
Εκείνος, λίγο πάνω από τα 40, παντρεμένος δημόσιος υπάλληλος, με τρία παιδιά. Εκείνη, λίγο μεγαλύτερη από τα 30, επίσης παντρεμένη με τρία παιδιά. Ερωτεύτηκαν παράφορα και κλέφτηκαν, αλλά η φυγή τους δεν κράτησε παρά μερικές μέρες. Φαίνεται ότι το παράνομο ζευγάρι δεν τα βρήκε στη συμβίωση, παρότι ο δημόσιος υπάλληλος στην αρχή σχεδίαζε να πάρει μετάθεση για πόλη της Βορείου Ελλάδος, για να ζήσουν τον έρωτά τους. Έτσι, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά το κλέψιμό τους, πήραν το δρόμο της επιστροφής.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''Κόσμος'' ο δημόσιος υπάλληλος ήταν αυτός που πήγε την ερωμένη του στον απατημένο σύζυγο και συγκεκριμένα, στη στάνη με τα πρόβατα που βόσκει και η ίδια, και του την παρέδωσε. Από την πλευρά του, ο απατημένος σύζυγος φέρεται να έδωσε τόπο στην οργή, μόνο και μόνο για τα τρία παιδιά τους και να δέχθηκε πίσω την παραστρατημένη σύζυγο.
Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να φανταστεί με τίποτα την εξήγηση που του έδωσε η σύζυγός του, όχι γιατί τον απάτησε και κλέφτηκε με τον εραστή της, αλλά γιατί γύρισε στη συζυγική κλίνη! «Γύρισα πίσω γιατί δεν με ικανοποιούσε στο κρεβάτι», φέρεται να του είπε αφήνοντας τον σύξυλο!
Μάλιστα, την ίδια ώρα, φέρεται να ζήτησε να απομακρυνθούν τα πεθερικά της από το σπίτι, ώστε να μην φροντίζει τον ηλικιωμένο πατέρα του συζύγου της που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Αλλά σπαρταριστά επεισόδια γράφτηκαν και στο σπίτι του παράνομου εραστή, όπου η απατημένη σύζυγος του επεφύλαξε «θερμή» υποδοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: