ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

«Έφυγε» ο ποδοσφαιριστής Κώστας Ανδριόπουλος!!!

Ημέρα πένθους είναι η σημερινή για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 27 ετών ο Κώστας Ανδριόπουλος,
Ο πρώην πορτιέρο των Αίαντα Γαστούνης, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού Βόλου, Βέροιας, Παναχαϊκής και Ναυπακτιακού, δεν κατάφερε να κερδίσει την «άνιση μάχη» με τη λευχαιμία και υπέκυψε σε ηλικία 27 ετών.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου της ιδιαίτερης πατρίδας του, Γαστούνης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κοντά στον άτυχο τερματοφύλακα είχαν βρεθεί το τελευταίο διάστημα τόσο ο Π.Σ.Α.Π. όσο και αρκετές ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός, που με επισκέψεις στο νοσοκομείο «Μεταξά» στον Πειραιά, όπου νοσηλευόταν, αλλά και οικονομική συνεισφορά θέλησαν να τον βοηθήσουν να αποφύγει το μοιραίο, κάτι που δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό.
Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:
«Ο συνάδελφος Κωνσταντίνος Ανδριόπουλος δεν είναι πια μαζί μας. Ξεψύχησε, καθώς έχασε τη μάχη με τη λευχαιμία μετά από 13 μήνες αγώνα, που αποδείχθηκε άνισος.
Ο Κωνσταντίνος νοσηλευόταν στο Αντικαρκινικό νοσοκομείο Πειραιά Μεταξά, όπου άφησε την τελευταία πνοή του, αν και πολέμησε με όλες τις δυνάμεις του, πάντα με την οικογένειά του στο πλευρό του.
Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Κωνσταντίνου που χάθηκε τόσο πρόωρα, μόλις στα 26 χρόνια του.
Στο μέτρο των δυνατοτήτων και δυνάμεων του, ο Π.Σ.Α.Π. προσπάθησε να σταθεί αρωγός στην περιπέτεια του Κωνσταντίνου, που όμως δεν κατάφερε να αποφύγει το μοιραίο.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνεισέφεραν για την αντιμετώπιση των εξόδων νοσηλείας του Κωνσταντίνου και όσους συμπαραστάθηκαν με οιονδήποτε τρόπο.
Συλλυπούμαστε την οικογένεια και τους οικείους του Κωνσταντίνου. Έκαναν ό,τι μπορούσαν καλύτερο αλλά δεν ήταν δυνατό, όπως αποδείχθηκε, να σώσουν τον λεβέντη τους, στον οποίο έδωσαν τα πάντα και πάνω από όλα αγάπη, αφοσίωση και στήριξη.
Η κηδεία του Κωνσταντίνου θα γίνει την Κυριακή το πρωί στις 11.30 στη γενέτειρα του, τη Γαστούνη, όπου θα υπάρξει εκπροσώπηση του Π.Σ.Α.Π..
Η τελευταία ομάδα του Κωνσταντίνου ήταν η Βέροια, ενώ κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε αγωνισθεί και στον ΠΑΟΚ Καλό ταξίδι, Κωνσταντίνε».
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: