ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Πώς θα παίξει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ

Τα διλήμματα του Χάβου!!!
Τις σκέψεις του για το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τους «32» του Europa League φανέρωσε ο Μάκης Χάβος στην προπόνηση της Τρίτης. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» φάνηκε αποφασισμένος να διατηρήσει το 4-4-1-1, ωστόσο πιθανότατα θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές προσώπων.
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βλάνταν Ίβιτς, που έχει ένα χτύπημα στη μέση. Αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, τη θέση του πίσω από τον Σαλπιγγίδη θα πάρει ο Τσουκαλάς. Σε αυτή την περίπτωση παρτενέρ του Γκαρσία στα αμυντικά χαφ-ελλείψει των τραυματιών Βιτόλο και Φωτάκη-θα είναι ένας εκ των Μπαλάφα ή Αρίας, με επικρατέστερο τον πρώτο.
Ερωτηματικό υπάρχει και για τη θέση του τερματοφύλακα, καθώς ο Κώστας Χαλκιάς έχει ένα αιμάτωμα στο δικέφαλο και την Τετάρτη θα δοκιμάσει να προπονηθεί εντατικά. Αν δεν αντιμετωπίσει ενοχλήσεις, έχει πιθανότητες να διατηρηθεί κάτω από τα δοκάρια αντί του Κρέσιτς. Παράλληλα στα άκρα της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Βιεϊρίνια θέση διεκδικεί ο Ελ Ζαρ.
Συνεπώς το 4-4-1-1 του ΠΑΟΚ θα διαμορφωθεί ως εξής: Χαλκιάς ή Κρέσιτς, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Λίνο, Γκαρσία, Μπαλάφας (Αρίας), Τσουκαλάς (Ίβιτς), Ελ Ζαρ, Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδης.
Τρεις μεγάλες απώλειες για ΤΣΣΚΑ
Ούτε την Τρίτη συμμετείχαν στην προπόνηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας οι Κεϊσούκε Χόντα, Βάγκνερ Λοβ και Μαρκ Γκονζάλες. Όλα δείχνουν πως ο Λεονίντ Σλούτσκι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ιάπωνα μέσο, τον Βραζιλιάνο φορ και τον Χιλιανό αριστερό χαφ, τρία δηλαδή πολύτιμα στελέχη της ομάδας.
Ο Μάρινερ στην Τούμπα
Τον Άντρε Μάρινερ όρισε η UEFA να διευθύνει τον αγώνα της Πέμπτης στην Τούμπα, μεταξύ ΠΑΟΚ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη φάση των «32» του Europa League. Βοηθοί του Άγγλου ρέφερι θα είναι οι Στίβεν Τσάιλντ, Σάιμον Λονγκ, Κέβιν Φρεντ και Λι Μέισον.
Ο 40χρονος διαιτητής δεν έχει σφυρίξει ποτέ σε αγώνα ελληνικής ομάδας, ενώ ήταν ο άρχων του αγώνα στην αναμέτρηση της Ανόρθωσης με τη Σίμπενικ φέτος, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: