ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

«Πράσινο φως» για υβριδικά και πετρελαιοκίνησηΘετικό το υπουργείο για τις αλλαγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Εισήγηση υπέρ της πετρελαιοκίνησης στα αστικά κέντρα και πριμοδότησης των υβριδικών αυτοκινήτων έκανε το υπουργείο Μεταφορών, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Χάρης Τσιόκας στο ραδιοσταθμό «Βήμα 99,5».
Ο κ. Τσιόκας τόνισε πως είναι ώριμη η ιδέα να δοθούν κίνητρα για τα υβριδικά αυτοκίνητα και σημείωσε: «Έχουμε ήδη στείλει τις παρατηρήσεις μας στο υπουργείο Οικονομικών, το οποίο οικονομικά στηρίζει το πρόγραμμα. Έχουμε υποβάλει αυτή την πρόταση».
Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να επιτραπεί η πετρελαιοκίνηση στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ο κ. Τσιόκας ανέφερε ότι το υπουργείο Μεταφορών είναι θετικό και συμπλήρωσε: «Είναι θέματα για τα οποία πλέον έχουν ωριμάσει αυτές οι απόψεις, στέκουν επιστημονικά και περιβαλλοντικά. Θέλω να ξέρετε ότι το υπουργείο Μεταφορών δεν είναι αρνητικό. Βεβαίως, τον πρώτο λόγο έχει το υπουργείο Περιβάλλοντος. Εμείς δεν είμαστε αρνητικοί, όπως δεν ήμασταν με την απόσυρση. Το υπουργείο Μεταφορών βλέπει θετικά το θέμα της πετρελαιοκίνησης και ελπίζω τις επόμενες ημέρες να έχουμε εξελίξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: