ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Τέλος ο Γκαγκάτσης από τον Ολυμπιακό!

Ηρθε, είδε και απήλθε! Ο λόγος για τον Βασίλη Γκαγκάτση και τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.
Σύμφωναμε απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες από την Πλατεία Αλεξάνδρας ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά!
Ότι κάτι τρέχει με το θέμα του Γκαγκάτση φάνηκε από το πρωί της Τρίτης, οπότε έγινε γνωστό με ανακοίνωση του Ολυμπιακού ότι τις υποθέσεις που αφορούν την ομάδα του Πειραιά σε Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ αναλαμβάνουν οι κ.κ. Γιαννίκος και Βούλτσης. Κάπου εκεί αναπτύχθηκε μια φιλολογία σχετικά με το μέλλον του Γκαγκάτση στον Ολυμπιακό.
Ακούστηκε ότι αυτό δεν ισχύει και ότι ο κ. Γκαγκάτσης θα ασχολείται με τις νομικές υποθέσεις του Ολυμπιακού σε ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ. Ωστόσο, το Theplayer είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης αποτελεί οριστικά παρελθόν. Είναι ειλημμένη απόφαση και πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.
Ποιος θα εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό στις διεθνείς υποθέσεις; Αυτός που το έκανε και τον τελευταίο καιρό. Ο Θοδωρής Γιαννίκος, για τον οποίο ο λόγος, αναβαθμίζεται γενικώς στον Ολυμπιακό. Λέγεται ότι θα αναλάβει ακόμα περισσότερες αρμοδιότητες και γενικά θα αποτελεί ένα δυνατό στέλεχος για τον Ολυμπιακό.
Σίγουρα η περίοδος του Γκαγκάτση στην ομάδα του Πειραιά δεν έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο. Μάλλον απαρατήρητος πέρασε, αν και υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με παράπονα για τον τρόπο που λειτούργησε στον Ολυμπιακό. Σίγουρα όλοι προσδοκούσαν για κάτι καλύτερο από αυτό που παρουσίασε.
Το σίγουρο είναι ότι ο Γκαγκάτσης αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό…
theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: