ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Στον αέρα το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας!!!

Έντονος προβληματισμός επικρατούσε στις τάξεις των παραγόντων της Σούπερ Λίγκας...
για το αν πρέπει να διεξαχθεί το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας που έχει προγραμματιστεί για τις 2 μ.μ.
Ο λόγος είναι ότι την ίδια ώρα έξω από τα γραφεία της στο Μαρούσι προαναγγέλθηκε διαδήλωση οπαδών του Παναθηναϊκού και υπάρχουν φόβοι, μετά τα όσα έγιναν και τις τελευταίες μέρες, μήπως η κατάσταση ξεφύγει. Για το λόγο αυτό έξω από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας αναμένεται να υπάρχει ικανός αριθμός αστυνομικής δύναμης.
Άλλωστε το «φλέγον» θέμα του διοικητικού συμβουλίου είναι η πρόταση μομφής που υπέβαλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εναντίον του προέδρου της Σούπερ Λίγκας Βαγγέλη Μαρινάκη. Για να περάσει χρειάζεται οριακή πλειοψηφία, δηλαδή να πουν «ναι» οι μισοί συν ένας από τους παρισταμένους. Το χθεσινοβραδινό... γκάλοπ ήθελε το «ερυθρόλευκο» μπλοκ να είχε ένα ελαφρύ προβάδισμα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το απαρτίζουν οι Κέρκυρα, Ολυμπιακός Βόλου, Ξάνθη, Πανιώνιος και Πανσερραϊκός.
Παράλληλα το… μπετόν του Παναθηναϊκού αποτελούσαν οι ΑΕΚ, Αρης, ενώ πολύ κοντά σε αυτό βρίσκεται και η Καβάλα. Οι υπόλοιπες ομάδες απέφευγαν να πάρουν θέση. Πιθανόν κάποιοι να μην πάνε να ψηφίσουν, είτε λόγω της διαδήλωσης, είτε επειδή θεωρούν ότι δεν πρέπει να συμμετάσχουν σε μια διαμάχη μεταξύ «αιωνίων» αντιπάλων. Αρα δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο κάποιοι να πάνε στο ΔΣ και αυτό να μη γίνει λόγω έλλειψης απαρτίας.
Η Σούπερ Λίγκα ζει μια πρωτόγνωρη κατάσταση, καθώς για πρώτη φορά γίνεται πρόταση μομφής εναντίον προέδρου της, στην προκειμένη περίπτωση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος στις εκλογές που έγιναν το Σεπτέμβριο είχε λάβει 12 ψήφους. Μάλιστα τον είχε ψηφίσει και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης από πλευράς Παναθηναϊκού.
Από την άλλη πλευρά ΑΕΚ, Αρης είπαν λευκό, ο Ατρόμητος έκανε λόγο για αποχή και απουσίασε η Καβάλα. Την τρέχουσα σεζόν η Σούπερ Λίγκα δοκιμάζεται για δεύτερη φορά. Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι εξελέγη πρόεδρος μετά από τέσσερις αποτυχημένες απόπειρες των παραγόντων της αφού δεν βρισκόταν λύση που να συγκέντρωνε πλειοψηφία. Η λύση δόθηκε με την υποψηφιότητα Μαρινάκη, ο οποίος εξελέγη με την πρώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: