ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΕΑΥΝΓ: Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ : 05/95
ΕΔΡΑ :  ΓΡΕΒΕΝΑ  ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ  4 – ΤΚ 511 00
ΤΗΛ. & FAX: 2462085447
Email : eayngrev@yahoo.gr
Τηλ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ : 6972610136
 Τηλ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ : 6977076072 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

- Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011 στο κέντρο διασκέδασης «ΗΧΟΔΡΟΜΙΟ» Γρεβενών , η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Γρεβενών, όπου συνάδελφοι και συμπολίτες μας διασκέδασαν όλοι μαζί, απολαμβάνοντας μία όμορφη μουσική βραδιά, αφήνοντας πίσω έστω και για λίγο, τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας.
- Την εκδήλωση τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Γρεβενών κ. ΧΑΝΤΑΒΑΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας κ. ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ, η Ειδική Γραμματέας Μακεδονίας Θράκης κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. ΠΑΤΣΙΑΡΙΚΑΣ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών κ. ΧΟΝΔΡΟΣ, ο εκπρόσωπος του 586 ΤΠ Λοχαγός κ. ΛΑΔΑΣ, ο Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών κ. ΠΑΝΑΓΟΣ, ο Αναπλ. Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΑΣΑΡΒΕΛΗΣ Θωμάς, καθώς και ο Νομικός Σύμβουλος της Ένωσης μας κ. ΜΗΛΙΟΣ Χρήστος.
- Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν κοντά μας, η παρουσία των οποίων αποτελεί σημαντική στήριξη στις προσπάθειες του Σωματείου μας και απόδειξη των άριστων δεσμών των μελών μας με το σύνολο των πολιτών της Γρεβενιώτικης κοινωνίας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΡΙΓΩΝΗΣ Χρήστος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ Ιωάννης



Δεν υπάρχουν σχόλια: