ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΣΙΣΕ: Οι τελευταίοι μου μήνες στην Ελλάδα!!!

Κάτι παραπάνω από αβέβαιο είναι πλέον το μέλλον του Τζιμπρίλ Σισέ στην Ελλάδα... «Αυτοί είναι οι τελευταίοι μήνες που με βλέπετε. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να συνεχίσω», δήλωσε ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού που είχε λεκτική διαμάχη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την επεισοδιακή νίκη του Ολυμπιακού, 2-1, επι του Παναθηναικού.
« Θα μιλήσω προσωπικά γιατί πονάει η καρδιά μου… Όταν υπέγραψα στην Ελλάδα ήρθα για να παίξω ποδόσφαιρο. Όχι να μου παίρνουν το κεφάλι για τους διαιτητές. Μου τα είχαν πει αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Αρκετά ως εδώ. Σήμερα είδαμε ποια ήταν η καλύτερη ομάδα. Έπρεπε να κερδίσουμε και κερδίσαμε. Το ξέρετε και εσείς, ξέρει και η ομάδα, το ξέρετε και εσείς. Υπήρξε όμως ένας άνθρωπος που αποφάσισε ότι δεν κερδίσαμε. Πραγματικά αρκετά.
Θα πάρω τις αποφάσεις μου αλλά είμαι ως εδώ. Πραγματικά εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία γιατί είναι οι τελευταίοι μήνες που θα παίξω στην Ελλάδα. Δεν θα συνεχίσω. Με αυτές τις συνθήκες δεν θα μείνω...».
Κατά την αποχώρησή του από την μεικτή ζώνη, ο Τζιμπρίλ Σισέ, είχε λεκτική διαμάχη με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, που είχε ως εξής:
Μαρινάκης: «Θα τα πούμε του χρόνου…»
Σισέ : «Αν νομίζεις ότι θα είμαι εδώ του χρόνου, είσαι γελασμένος».
Ο Μαρινάκης έβρισε τον Σισέ ο οποίος του απάντησε: « Fat boy»

Δεν υπάρχουν σχόλια: