ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ ΤΟΥ ΜΩΡΑΛΗ!!!

Κι, όμως, η ομολογία ΣΟΚ του Γιάννη Μώραλη για την Ριζούπολη έχει περάσει στα ψιλά. «Το μόνο μεμπτό από την μεριά μας σαν Ολυμπιακός, είναι ότι αιφνιδιαστήκαμε από την είσοδο των οπαδών, ενώ δεν θα έπρεπε. Αλλά από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει τίποτα προμελετημένο και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ακούω περί Ριζούπολης.
Εκεί, υπήρχε στόχος να τρομοκρατηθούν οι παίκτες και να χάσουν. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο γιατί απλά το ματς έχει ήδη τελειώσει», είπε προχθές σχολιάζοντας τα όσα έγιναν στο Φάληρο ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και δεν ...άνοιξε μύτη.
Ο άνθρωπος ομολόγησε πως όλο το σκηνικό στη Ριζούπολη - που μπροστά στα τα του Σαββάτου μοιάζει με ...πταίσμα - ήταν προμελετημένο και έγινε με σκοπό να τρομοκρατηθούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και να χάσουν το ματς.
Για πρώτη φορά άνθρωπος του Ολυμπιακού, ο επίσημος Ολυμπιακός δηλαδή παραδέχεται το αίσχος της Ριζούπολης και δεν μιλάει κανείς. Κι, όμως, δεν έχει επέμβει κανείς. Δεν παίχτηκε σε κανένα «αντικειμενικό» πρωτοσέλιδο, δεν ευαισθητοποιήθηκε κανένας εισαγγελέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: