ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Δέσμευση Σγουρού για το γήπεδο της ΑΕΚ

Εδώ και αρκετούς μήνες ο βουλευτής Β’ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Βούρος υψώνει...
το λάβαρο για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με την κατασκευή γηπέδου, που θα πληροί τις χωροταξικές και περιβαλλοντολογικές προϋποθέσεις.
Στη συνεδρίαση της Τρίτης (22/22) με αντικείμενο συζήτησης «Περιβάλλον και Ανάπτυξη», ο γνωστός ηθοποιός επανέφερε το γηπεδικό θέμα στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής και για πρώτη φορά δημοσίως _ και όχι σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ _ υπήρξε δέσμευση από την πλευρά της Πολιτείας για την υλοποίηση του σχεδίου, αρκεί να γίνει με βάση τους κανόνες και τους νόμους.
Το θέμα τέθηκε στον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό και αυτός επανέλαβε ότι είναι υπέρ της επιστροφής της ΑΕΚ στην ιστορική της έδρα της Νέας Φιλαδέλφειας, τόνισε πως είναι ανεπίτρεπτο για μία τόσο ιστορική ομάδα να μην έχει το δικό της γήπεδο και δεσμεύτηκε να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για την πραγματοποίηση του σχεδίου.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βούρος συγκεντρώνει υπογραφές και από άλλους βουλευτές, ώστε το εγχείρημα της επιστροφής της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια να αποκτήσει μεγαλύτερη ισχύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: