ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Γύριζε ερωτικές σκηνές μπροστά στον άντρα της!

Η Kate Winslet φρίκαρε όταν έπρεπε να γυρίσει ερωτικές σκηνές με τον Leonardo DiCaprio μπροστά στις κάμερες για την ταινία τους Revolutionary Road το 2008, αλλά όχι για τους λόγους που νομίζετε...
Σκηνοθέτης της ταινίας ήταν ο σύζυγός της Sam Mendes, με τον οποίο έχουν πλέον χωρίσει, ο οποίος ήταν απόλυτα χαλαρός με το όλο θέμα...
Η αδιάφορη συμπεριφορά του, έκανε σινιάλο στην Kate ότι από τότε κάτι δεν πήγαινε καλά με το γάμο της. Όπως δήλωσε ο συμπρωταγωνιστής της Leonardo: 'Ήταν σίγουρα δύσκολη περίοδος. Ανησυχούσε πραγματικά που ο Sam δεν ενοχλούταν από το γεγονός ότι η γυναίκα του 'έβγαζε τα μάτια της' με κάποιον άλλο, μπροστά στα μάτια του. Της έλεγα ότι είναι απλά ηθοποιία, αλλά εκείνη το έβρισκε πολύ περίεργο'.
'Όταν ο Sam την καθοδηγούσε ακριβώς στο πως να συνευρεθεί μαζί μου, δεν της άρεσε καθόλου. Άρχισε να φρικάρει επειδή υποτίθεται ότι έπρεπε να κάνει έρωτα με τον καλύτερό της φίλο -εμένα-, ενώ σκηνοθετούσε ο άντρας της. Εγώ δεν το βρήκα καθόλου περίεργο. Δεν με ενοχλούσε, γιατί είναι μέρος της ηθοποιίας', συνέχισε ο Leo.
Ο ίδιος, μάλιστα, πιστεύει ότι το Hollywood είναι υπεύθυνο για το χωρισμό τους: 'Της άρεσε που ήταν σύζυγος. Κάποιοι άνθρωποι είναι πλασμενοι για γάμο και η Kate είναι ένας από αυτούς, αλλά το Hollywood και η βιομηχανία του κινηματογράφου μπορεί να είναι καταστροφικός για τους γάμους', πρόσθεσε ο Leo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: