ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ταξίδι στο όνειρο για τον Άρη

Με στόχο να πετύχει… νέα ζημιά στη Μάντσεστερ Σίτι και να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League, η αποστολή του Άρη ταξιδεύει στην Αγγλία.
To πρόγραμμα: Στις 9 το πρωί είχε προγραμματιστεί η αναχώρηση για το Νησί, στις 20:30 (ώρα Ελλάδας) η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Μιχαλήτσου και του Ρικάρντο Φατί στο “City of Manchester Stadium”, ενώ μετά το τέλος της θα ξεκινήσει η προπόνηση της ομάδας.
Πώς έφτασε ως εδώ...

Ποιος θα το πίστευε ότι ο Άρης θα έφτανε να δίνει το 6ο του εκτός έδρας παιχνίδι (σε μια σεζόν!) στην Ευρώπη. Μεγάλες εμφανίσεις, εξαιρετικά αποτελέσματα, σπουδαία ρεκόρ, με φοβερές εναλλαγές συναισθημάτων στη διάρκεια αυτού του απολαυστικού ταξιδιού. Με πέντε χιλιάδες οπαδούς στο πλευρό τους, οι «κίτρινοι» θα επιδιώξουν να πετύχουν κάτι ανάλογο με ό,τι στη Μαδρίτη. Να ρίξουν στο… καναβάτσο έναν αντίπαλο «μεγαθήριο» και να γράψουν ιστορία.
Πλάνα ενδεκάδας
Ο Άρης προβλέπεται να ξεκινήσει με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Μίσελ και Βανγκέλι ακραίους μπακ, τους Ρονάλντο Γκιάρο και Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας, έχοντας μπροστά τους (σε ρόλο «σκούπας») τον Πρίττα. Το κέντρο θα είναι ενισχυμένο με την παρουσία των Φατί και Τόχα, ενώ στα άκρα θα βρεθούν οι Σακάτα και Νέτο και στην κορυφή ο Μπομπαντίγια.
Η Σίτι αναμένεται να παραταχθεί με τερματοφύλακα τον Χαρτ, στην άμυνα τους Κολάροφ, Μπόατενγκ, Κόλο Τουρέ και Ρίτσαρντς, στην μεσαία γραμμή τους Κομπανί, Μπάρι και Γιάγια Τουρέ και επιθετική τριπλέτα τους Σίλβα, Μπαλοτέλι και Τέβες.
Ο διαιτητής
Ο Τσέχος Πάβελ Κράλοβετς, μηχανικός στο επάγγελμα, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το αυριανό παιχνίδι. Την τρέχουσα περίοδο ο 34χρονος ρέφερι έχει «σφυρίξει» σε τρία παιχνίδια στην φάση των ομίλων του Europa League, ενώ στο παρελθόν έχει οριστεί μόλις μία φορά σε ματς ελληνικής ομάδας, την περσινή περίοδο, στο Στουρμ Γκρατς-Παναθηναϊκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: