ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Τα πλάνα του Βαλβέρδε για το ντέρμπι!!!

Μπορεί να θέλουμε τρεις ημέρες ακόμη για το μεγάλο ντέρμπι του Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό... αλλά ο «Τσινγκούρι» δείχνει να έχει βρει ήδη τους παίκτες που θα ξεκινήσουν βασικοί στον μεγάλο αυτό αγώνα. «Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», λένε και ο «Τσινγκούρι» σκέφτεται να βασιστεί πάνω σε αυτό το δόγμα ή περίπου σε αυτό.
Συγκεκριμένα στις πρώτες του σκέψεις για την ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δείχνει ότι θα βασιστεί στους 10 από τους 11 βασικούς που χρησιμοποίησε με αντίπαλο τον Άρη.
Μόνη αλλαγή αναμένεται να είναι ο Τοροσίδης στην θέση του Μανιάτη. Το σύστημα του Ολυμπιακού θα είναι για ένα ακόμη ματς το 4-4-1-1. Ο Πάρντο θα είναι ο βασικός γκολκίπερ.
Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα βρίσκονται οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο. Αμυντικό χαφ ο Μοντέστο, με τον Ιμπαγάσα να παίζει στο κέντρο. Δεξί χαφ θα ξεκινήσει ο Τζιμπούρ και αριστερά ο Ριέρα. Ο Φουστέρ θα είναι ο κρυφός κυνηγός ενώ ο Μιραλάς αναμένεται να είναι ο μοναδικός προωθημένος στην επίθεση.
«Τέτοια ντέρμπι τα παίρνουν όσοι έχουν ψυχή»
Την άποψη του ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει τη νίκη στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, έδειξε ο Ματ Ντάρμπισιρ, με δηλώσεις του στο «ΦΩΣ». Ο Άγγλος στράικερ τόνισε πως αυτά τα ματς τα παίρνουν εκείνοι που έχουν καρδιά και ψυχή και ότι οι «ερυθρόλευκοι» τα διαθέτουν και τα δύο.
«Είμαι σε θέση να γνωρίζω πόσο πολύ θέλει η ομάδα το πρωτάθλημα και να κάνει φιέστα με τον Παναθηναϊκό. Όμως θέλει προσοχή. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει άγχος. Άλλωστε, γνωρίζει ότι πολύ δύσκολα θα καλυφθεί η διαφορά και θα πάει στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' να κάνει το παιχνίδι του», είπε αρχικά ο Ντάρμπισιρ και συμπλήρωσε:
«Νομίζω πάντως ότι εύκολα ή δύσκολα ο Ολυμπιακός θα είναι η ομάδα που θα χαμογελάσει στο τέλος. Σε αυτά τα ματς δεν χρειάζονται αναλύσεις τακτικής και το τι πρέπει να προσέξει η μία ομάδα ή η άλλη. Στα ντέρμπι μετράνε η ψυχή και η καρδιά και ο Ολυμπιακός να είστε σίγουροι ότι διαθέτει και τα δύο», δήλωσε ο Ντάρμπισιρ.
theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: