ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Επίθεση Μπιτσαξή στη Σούπερ Λίγκα - Δεν είναι ικανή να διοργανώνει το πρωτάθλημα!!!

Ο ΓΓΑ πέρασε στην αντεπίθεση, επέρριψε ευθύνες στις ΠΑΕ για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο...
ενώ ξεκαθάρισε ότι η Σούπερ Λίγκα δεν είναι ικανή να διοργανώνει το πρωτάθλημα.
Ο Παναγιώτης Μπιτσαξής μίλησε στον ΣΚΑΙ, έθεσε θέμα ανικανότητας της Σούπερ Λίγκας, κατήγγειλε τις ΠΑΕ πως βοηθούν στην είσοδο των βεγγαλικών και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πρόθεση να σταματήσει το πρωτάθλημα.
"Η Σούπερ Λίγκα με την κατάσταση που είναι τώρα, είναι σε θέση να διοργανώνει πρωτάθλημα; Απαντώ ευθέως όχι! Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί κι ελπίζουμε να ολοκληρωθεί ομαλά. Μπορεί όμως αυτός ο συνεταιρισμός να είναι η διοργανώτρια αρχή ενός πρωταθλήματος; Εμείς θέτουμε αυτό το ερώτημα και ανοίγουμε αυτή τη συζήτηση.
Εναπόκειται στο συντεταγμένο ποδόσφαιρο να απαντήσει αν μπορεί ή δεν μπορεί. Θέτουμε ως ρητορικό, αλλά και ουσιαστικό ερώτημα αυτό το πράγμα. Προς το παρόν θέτουμε ως πρώτο ερώτημα το ζήτημα για το αν θα έπρεπε να πάει στην ΕΠΟ το πρωτάθλημα.
Πολλοί φίλοι μου Ολυμπιακοί με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν ότι δεν χάρηκαν αυτή τη νίκη. Ο απολογισμός για το έργο μας δεν θα γίνει σε ένα ντέρμπι, όπου υπάρχει ο μεγεθυντικός φακός και μία μεγάλη ομάδα αδικήθηκε κατάφορα, όπως ενδεχομένως να γίνει με μία άλλη ομάδα στο μέλλον. Θα γίνει συνολικά. Πώς μπαίνουν τα βεγγαλικά στα γήπεδα;
Η Αστυνομία έψαξε μέχρι και τα σάντουιτς στο Καραϊσκάκη! Τα βεγγαλικά πέρασαν με ευθύνη της ΠΑΕ. Το λέω ευθέως. Βοήθησαν κάποιοι από την ΠΑΕ. Δεν είναι η πρώτη φορά που έγινε και δεν έχει γίνει μόνο στον Ολυμπιακό. Και στον Παναθηναϊκό γίνεται και στον ΠΑΟΚ και στον Άρη. Την επιχειρησιακή ευθύνη έξω από το γήπεδο την έχει η Αστυνομία.
Ό,τι εξελίσσεται απ’ έξω είναι ευθύνη Πολιτείας. Μέσα την ευθύνη έχουν οι σεκιουριτάδες των ΠΑΕ και η Αστυνομία επεμβαίνει όταν αρχίσουν τα επεισόδια και η παρέμβαση της είναι δύσκολη. Ένας από αυτούς που προπηλάκισαν τους παίκτες του Παναθηναϊκού φόραγε σήμα σεκιούριτι του Ολυμπιακού κατά την έκθεση της αστυνομίας. Τους καλώ να πέσουν οι τόνοι.
Ο Παναθηναϊκός είναι τώρα στο ρόλο του θύματος και ο Ολυμπιακός σε εκείνον του θύτη. Οι ρόλοι αυτοί έχουν παιχθεί είτε έτσι, είτε αλλιώς. Ο Παναθηναϊκός στη συγκεκριμένη περίπτωση αδικήθηκε εμφανώς. Οι θεσμικές κινήσεις του Παναθηναϊκούς είναι θεμιτές.
Όμως οι κινήσεις των δύο ομάδων προκάλεσαν αναταραχές όπως η επίθεση στην ΕΠΟ, στους παίκτες κλπ. Ζητούμε ευθέως και από το συντεταγμένο ποδόσφαιρο και από τους προέδρους να δουν ότι έχουν κοινωνική ευθύνη και να ρίξουν τους τόνους."

Δεν υπάρχουν σχόλια: