ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Κατάμεστο το Καραΐσκάκη στον αγώνα με τον ΠΑΟ...

Οι ουρές για τα «μαγικά χαρτάκια» είχαν σχηματιστεί από τα ξημερώματα της Πέμπτης!!!
Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να βγουν στην κυκλοφορία και εξαντλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού. Ο λόγος φυσικά για τα εισιτήρια του ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, που έκαναν «φτερά» από την πρώτη μέρα που βγήκαν στα εκδοτήρια.
Οι ουρές για τα «μαγικά χαρτάκια» είχαν σχηματιστεί έξω από τις θύρες «17» και «25» του γηπέδου Καραϊσκάκη από τα ξημερώματα της Πέμπτης. Τα εκδοτήρια άνοιξαν μία ώρα πριν την προγραμματισμένη (9:00 αντί 10:00) για να εξυπηρετηθεί το συγκεντρωμένο πλήθος και με συμπλήρωση περίπου οκτώ ωρών που έμειναν στην κυκλοφορία, τα εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι, εξαντλήθηκαν.
Ερωτηματικό για δεξιά
Η θέση του δεξιού εξτρέμ στο 4-2-3-1 αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Άρη, καθώς για τις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα. Οι Πάρντο, Μπράβο, Τοροσίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Φουστέρ και Μιραλάς.
Για το δεξί άκρο υποψήφιοι είναι οι Ρόμενταλ, Ζαϊρί και Φετφατζίδης, με τον νεαρό να κέρδισε πόντους μετά τη χθεσινή εξαιρετική του εμφάνιση και το πρώτο γκολ με την Εθνική ομάδα στο φιλικό με τον Καναδά. Δεν θα πρέπει πάντως να αποκλειστεί και η έκπληξη με τον Τζεμπούρ, είτε σε ρόλο ακραίου ή φουνταριστού με τον Μιραλάς να γυρίζει πιο πίσω.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: