ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Αποκαλύπτουμε πόσων ετών γίνεται σήμερα η Ρούλα!

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Ρούλα Κορομηλά και τα μηνύματα των θαυμαστών...
και των θαυμαστριών της διαδέχονται το ένα το άλλο.
Εκεί που γίνεται… «πανικός» είναι η σελίδα της στο facebook, η οποία έχει «κατακλυστεί» από ευχές προς την γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, η οποία μπορεί να μην αποκαλύπτει την ηλικία της, ωστόσο δέχεται και απαντά σε κάθε μήνυμα που ανεβαίνει στην συγκεκριμένη σελίδα. «Χρόνια πολλά, αγαπημένη», «να ζήσεις μεγαλειοτάτη» και «σε παραδέχομαι» είναι μόνον μερικά από τα μηνύματα που έχουν αναρτηθεί στον «τοίχο» της Ρούλας.
Όμως, οι θαυμαστές της ανέβασαν και βίντεο διάρκειας πέντε λεπτών, με ανεπανάληπτες στιγμές από το τηλεοπτικό παρελθόν της Ρούλας, αλλά και πιο πρόσφατες στιγμές της, όπως το Big Brother και το Greek Idol, οι οποίες μάλιστα συνοδεύονται από τραγούδια όπως το «Θεέ μου τι γλυκό κορίτσι είσαι εσύ» του Μαρτάκη, το «Αν η ομορφιά ήταν χρυσός» του Πλούταρχου και το «Είσαι φοβερή» του Μαζωνάκη.
Οι πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να οργάνωσε μάλιστα και ένα μικρό πάρτι στο κεντρικό κτίριο του Alpha, στο οποίο γιόρτασε την ημέρα της γέννησής της. Οσο για την ηλικία της; Ασφαλείς πληροφορίες του cosmo.gr λένε ότι η μία και μοναδική Ρούλα Κορομηλά σήμερα Τετάρτη (16/02) κλείνει τα 59 της χρόνια. Να τα εκατοστήσει!
Δείτε το βίντεο που ανέβασαν οι θαυμαστές της στην σελίδα της στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια: