ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ζαγοράκης: "Δεν παίζουμε σε ξένη χώρα"!!!

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης εξέφρασε την αντίθεσή του στα μέτρα που έχει πάρει η Αστυνομία, σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Η ΠΑΕ καλεί πολτικούς να παραβρεθούν αύριο στην Τούμπα.
Το πρωί της τρίτης ο Θόδωρος Ζαγοράκης συμμετείχε σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης παρουσία του αθλητικού Εισαγγελέα, του υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Γιάννη Ραχωβίτσα, του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, Κωνσταντίνου Κασαπάκη, καθώς επίσης και όλων των υψηλόβαθμων στελεχών της αστυνομίας.
"Με τα μέτρα που πήρατε έχετε δώσει την εικόνα ότι ο αγώνας γίνεται σε ξένη χώρα. Δεν είναι έτσι" τόνισε ο Θόδωρος Ζαγοράκης στη διάρκεια της σύσκεψης, διαφωνώντας με τις κινήσεις της Αστυνομίας. Υπό την πίεση του προέδρου της ΠΑΕ, η Αστυνομία πήρε κάποια μέτρα πίσω, όπως για παράδειγμα το κλείσιμο της μπουτίκ που θα λειτουργήσει κανονικά. Στην Τούμπα εμείς έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης, η ΠΑΕ κάνει το κουμάντο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζαγοράκης.
Πρόσκληση για Τούμπα στην πολιτική ηγεσία!!!
Ο Θόδωρος Ζαγοράκης κάλεσε την ηγεσία της ελληνικής αστυνομίας να δώσει το παρών αύριο (2/2) στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να δούνε από κοντά ότι τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ γίνονται σε άψογη ατμόσφαιρα, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο αθλητικός Εισαγγελέας. Πρόσκληση για να παραστεί στο γήπεδο θα απευθύνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στην πολιτική ηγεσία του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: