ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Όλα για όλα τα «παίζει» ο Άρης!!!

Αποφασισμένος να διεκδικήσει απόψε (22:05, ΑΝΤ1) μέχρι τελικής... πτώσεως το «εισιτήριο» για τους «16» κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι των πολλών εκατομμυρίων στην Αγγλία είναι ο Αρης, στον επαναληπτικό αγώνα για την φάση των «32» του Europa League.
Οι «κίτρινοι» διατήρησαν ζωντανό το όνειρο για την πρόκριση, μετά την λευκή ισοπαλία (0-0) με τους Άγγλους στο «Κλεάνθης Βικελίδης», και εμφανίζονται πανέτοιμοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα που τους αναλογεί για να βρεθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
«Δεν ήρθαμε για τουρισμό στην Αγγλία. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Είναι σημαντικό που κρατήσαμε την Σίτι μακριά από το γκολ στο πρώτο ματς. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για πρόκριση. Έχουμε έρθει αποφασισμένοι για να διεκδικήσουμε την πρόκριση», δήλωσε ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, στη συνέντευξη Τύπου.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Ρικάρντο Φατί. «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουμε το μέγεθος της Μάντσεστερ Σίτι και τις δυσκολίες που έχει η αναμέτρηση. Ωστόσο, έχουμε έρθει εδώ για να πάρουμε ό,τι μπορούμε», επισήμανε ο ποδοσφαιριστής των «κίτρινων».
Στην προσπάθεια αυτή, ο Άρης θα έχει στο πλευρό του περίπου 5.000 φιλάθλους του, οι οποίοι θα δώσουν τον δικό τους παλμό στις εξέδρες του γηπέδου της Μάντσεστερ Σίτι, με στόχο να εμψυχώσουν την ομάδα τους
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Μιχαλήτσος δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σηφάκης. Στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Μίτσελ, Γκιάρο, Λαζαρίδης και Βανγκέλι, ενώ στο χώρο του κέντρου αναμένεται να πάρουν θέση οι Φατί και Τόχα, με τους Σακάτα και Νέτο στα άκρα. Αιχμή της επίθεσης θα είναι ο Μπομπαντίγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: