ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Τα είπε με Μαρινάκη και Γόντικα ο Νικητιάδης!!!

Συναντήσεις με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργο Νικητιάδη, είχαν την Τετάρτη διαδοχικά οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος τους συνέστησε να βρουν άμεσα λύσεις προκειμένου να ελέγξουν αποτελεσματικά τους οπαδούς τους, προτού αναγκαστεί να επέμβει η Πολιτεία.
Ο υφυπουργός είδε τους δύο άνδρες στο γραφείο του με τον πρόεδρο του Ολυμπιακό να εμφανίζεται μετανιωμένος για τη στάση του μετά το τέλος του σαββατιάτικου αγώνα και ανοικτός σε κάθε πρόταση της Πολιτείας προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Λίγες ώρες αργότερα, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, πέρασε με τη σειρά του το κατώφλι του γραφείου του Γιώργου Νικητιάδη, ο οποίος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τα γεγονότα του ντέρμπι στον υφυπουργό.
“Εμείς επανεξετάζουμε τις θέσεις μας στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου. Αυτή τη στιγμή δεν έχω προτάσεις να σας δώσω, αλλά προτάσεις υπάρχουν. Θα περιμένουμε να εφαρμοστεί ο νόμος, να επιβληθούν παραδειγματικές τιμωρίες και μετά θα κάνουμε και προτάσεις”, φέρεται να είπε ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν παραιτηθεί από την προεδρία της διοργανώτριας Αρχής, ο Παναθηναϊκός θα αποχωρήσει από τη συνεδρίαση της Παρασκευής, εμμένοντας παράλληλα στην πρόταση μομφής που σκέφτεται να καταθέσει.
Εξάλλου, φέρεται να είπε στον Κ. Νικητιάδη πως η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου με τον υφυπουργό να αντιδρά, σημειώνοντας: “Εγώ αυτά δεν τα δέχομαι. Και καλό θα ήταν να αφήσετε τις μηχανοκίνητες πορείες στο ματς του Σαββάτου. Αν συνεχιστούν τα ίδια, δεν θα’ ναι μόνο η στρόφιγγα των κρατικών ενισχύσεων που θα κλείσει, αλλά η πολιτεία είναι έτοιμη και για άλλες, πολλές και διάφορες παρεμβάσεις”.
Οι δύο άνδρες διαβεβαίωσαν τον υφυπουργό πως θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να καταλαγιάσει η ένταση που υφίσταται στις τάξεις των δύο ομάδων τις τελευταίες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: