ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Μετά το ντέρμπι κρίνεται του Βύντρα

Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Λουκά Βύντρα.
Ο έμπειρος δεξιός μπακ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι, έχει το δικαίωμα από τον Ιανουάριο να συζητήσει και με άλλους συλλόγους για το ενδεχόμενο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ωστόσο δεν το έχει κάνει παραμένοντας… «πιστός στρατιώτης» του Παναθηναϊκού στον οποίο και έχει δώσει προτεραιότητα.
Για τον Βύντρα έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων ο ΠΑΟΚ και η Λάτσιο, με τον ποδοσφαιριστή να διαψεύδει κατηγορηματικά πριν λίγες εβδομάδες και τα σενάρια που ήθελαν τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του. Το βέβαιο είναι ότι ο Βύντρα θα περιμένει την τελική πρόταση του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια θα αποφασίσει για το μέλλον του.
Οι ιθύνοντες των «πρασίνων» θα περιμένουν και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (19/02) και από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Λουκά Βύντρα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους. Η πρόταση που ετοιμάζουν οι «πράσινοι» θα έχει αυξημένες αποδοχές για τον διεθνή ποδοσφαιριστή, όχι ωστόσο σε θεαματικά επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: