ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Πλακώθηκαν Μενεγκάκη – Ματέο με φωτορεπόρτερ!!!

H Ελένη Μενεγάκη και o Ματέο Παντζόπουλος τα έβαλαν με φωτορεπόρτερ. Το ζευγάρι είχε βγει για να δειπνήσει σε κάποιο εστιατόριο και απ’ έξω βρίσκονταν φωτορεπόρτερ. Όταν τον είδε ο Ματέο, έγινε ο κακός χαμός.
Όπως περιγράφει στην εκπομπή «Super Star» ο φωτορεπόρτερ Μιχάλης Σταματόπουλος, γύρω στις 12:30 τα ξημερώματα, ο σύντροφος της Ελένης βγήκε μόνος του από το μαγαζί και άρχισε να κατευθύνεται προς το πάρκινγκ. Με το που τον πλησίασε ο φωτορεπόρτερ έγινε έξαλλος και άρχισε να ουρλιάζει. Ο διάλογος τους-σύμφωνα πάντα με τον φωτορεπόρτερ-, έχει ως εξής:
Ματέο: «Δεν ντρέπεσαι, τι πράγματα είναι αυτά; Δημοσιογράφοι είστε εσείς;
Φωτορεπόρτερ: «Τι πρόβλημα έχεις πλέον φίλε; Εδώ ο κόσμος το΄χει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι, και κρύβεσαι ακόμα, δηλαδή τι παίζει και έχεις πρόβλημα; Και άλλωστε εσένα δεν σε περιμένει κανένας, την Μενεγάκη περιμένουμε. Με εσένα δεν θ΄ασχοληθεί κανένας, αν είσαι δίπλα της έχει καλώς. Έτσι να μιλάς στα φιλαράκια σου, δεν ενδιαφέρεται κανένας για το δικό σου άτομο».
Όπως ο ίδιος υποστηρίζει ο Ματέο άρχισε πάλι να φωνάζει, ενώ η Ελένη «φυγαδευόταν» από τους υπεύθυνους, από την πίσω πόρτα.
Ο Σταματόπουλος λέει πως δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει χώρα παρόμοιο επεισόδιο με τον Ματέο. «Έχει κάνει και άλλα που δεν έχουμε βγει να τα πούμε στον αέρα, και θα πρέπει να χαλαρώσει», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: