ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Μάκης Χάβος: «Περήφανος για τον ΠΑΟΚ»!!!

Υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την CSKA Moscow, ενώ δεν έκρυψε ότι είχε υψηλές βλέψεις στο Europa League, οι οποίες έφθαναν μέχρι και τον τελικό! Ο τεχνικός του «δικεφάλου» αποχωρώντας από την αίθουσα Τύπου χειροκροτήθηκε από τους Ρώσους δημοσιογράφους.
«Κάναμε μία σπουδαία προσπάθεια, παρά τις αντίξοες συνθήκες. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, στάθηκαν πολύ καλά. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και τον κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα για να μας υποστηρίξει. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για τον τρόπο που αποκλειστήκαμε. Με βάση τον αριθμό των ευκαιριών που είχαμε στα δύο παιχνίδια, όλοι ξέρετε ποια ομάδα έκανε τις πιο κλασικές ευκαιρίες και στους δύο αγώνες και άξιζε περισσότερα γκολ», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση.
Για το αν περίμενε ότι μία τόσο καλή εμφάνιση μετά τον πρώτο αγώνα: «Ήμουν σίγουρος ότι θα κάναμε καλύτερη εμφάνιση εκτός έδρας και πίστευα στην πρόκριση. Δεν μπορούμε να παίζουμε σε όλα τα ματς το ίδιο καλά γιατί έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια και έχουμε πολλούς τραυματισμούς.»
Για το αν οι παίκτες του θα ξεπεράσουν τον αποκλεισμό: «Είναι τόσο μεγάλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, που πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε το σοκ αυτού του αποκλεισμού. Πρέπει να δούμε μπροστά. Θέλουμε τη δεύτερη θέση και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Πιστεύω ότι όσο στενοχωρημένοι κι αν είμαστε θα συγκεντρωθούμε όλοι σε αυτό».
Στη συνέχεια ανέφερε: «Όλο το ρόστερ της CSKA είναι πολύ καλό. Όποια ομάδα περνούσε σήμερα, πιστεύω ότι είναι αυτή που θα φτάσει στον τελικό».
Ερωτώμενος για την αλλαγή του Ivic, απάντησε: «Για λόγους τακτικής δεν ρισκάραμε πάρα πολύ. Γι’ αυτό επιλέξαμε να βγάλουμε τον Ivic και όχι κάποιον αμυντικό. Η CSKA είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας μας. Κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: