ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Επικίνδυνη... αποστολή στο Φάληρο!

Χωρίς εκπλήξεις η 18άδα του Παναθηναϊκού, με «Μπουμ», Λάζαρο να μένουν εκτός-Κανονικά ο… ναύτης Νίνης, μέσα Κοτσόλης, Μαρίνος
Με απουσίες θα πάει το Σάββατο (19/2) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός, αλλά αυτή τη φορά η τελευταία προπόνηση πριν το ματς δεν επεφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις.
Όπως είχε γίνει γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες οι τραυματίες Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τέθηκαν νοκ άουτ, όπως και οι Γκαρσία και Καρνέζης που επίσης αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Εκτός της αποστολής ο Φερέιρα άφησε και τους Μαυρία, Δημούτσο, Πλεσί, Κλέιτον και Καπίνο, ενώ αντίθετα κανονικά στη διάθεσή του τέθηκαν οι Στέργος Μαρίνος και Στέφανος Κοοτσόλης
Ο Σωτήρης Νίνης απουσίαζε δικαιολογημένα, μιας και ορκίστηκε στο Ναυτικό στον Πόρο, αλλά θα επιστρέψει το απόγευμα και μαζί με την υπόλοιπη ομάδα θα διανυκτερεύσει στην Παιανία.
Δουλειά στα στημένα
Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και ασκήσεις τακτικής πάνω στις στατικές φάσεις. Ατομικά προπονήθηκαν οι Γκαρσία και Καρνέζης, ενώ οι Μπουμσόνγκ και Χριστοδουλόπουλος υποβλήθηκαν σε θεραπεία.
Ανακοίνωση για τα μέτρα
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, για τα ακόλουθα:
* Στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν χορηγήθηκαν εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα.
* Δεν θα ορισθεί ζώνη ή τμήμα κερκίδων του γηπέδου για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.
theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: