ΣΙΝΕ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Απειλείται με υποβιβασμό ο Λεβαδειακός!!!

Κάτι παραπάνω από ορατός είναι ο κίνδυνος του υποβιβασμού για τον Λεβαδειακό, μετά τη δίωξη που ασκήθηκε στην ομάδα της Βοιωτίας από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, άσκησε Ανδρέα Φάκο, για απόπειρα δωροδοκίας.
Ο λόγος για την πολύκροτη υπόθεση πριν από έξι μήνες, όταν ο τερματοφύλακας των Τρικάλων, Χρήστος Πουρής, κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, απόπειρα δωροδοκία προς το πρόσωπο του, από τον πρόεδρο του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη.
Η ΕΠΑΕ από την πλευρά της κράτησε ουδέτερη στάση όμως πολλοί παράγοντες καταδίκασαν την ενέργεια αυτή, τονίζοντας πως τέτοια φαινόμενα χαλάνε την εικόνα του πρωταθλήματος. Τα πράγματα μπορεί να άργησαν να ξεκαθαρίσουν, όμως το σίγουρο είναι ότι δεν πάγωσαν και όπως φαίνεται θα υπάρξει άμεσα εξέλιξη στην υπόθεση.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος, άσκησε δίωξη κατά του Λεβαδεικού και κατ` επέκταση του Γιάννη Κομπότη, για απόπειρα χρηματισμού του τερματοφύλακα των Τρικάλων! Εάν οι κατηγορίες ευσταθούν, τότε ο Λεβαδειακός κινδυνεύει άμεσα ακόμα με υποβιβασμό και ιδιαίτερα βαρύ χρηματικό πρόστιμο.
www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: