ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Νέες συλλήψεις για μαστροπεία στο Ηράκλειο

Μια ανήλικη 16 χρονών, μια 21χρονη και ένας 56 χρόνος -και οι τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας -καθώς και ένας 56χρονος Έλληνας, συνελήφθησαν, στην Παχειά Άμμο Ιεράπετρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγ. Νικολάου, με τις κατηγορίες για μαστροπεία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και του νόμου περί όπλων. Σύμφωνα με την αστυνομία, το τελευταίο χρονικό διάστημα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου διερευνούσε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η 16χρονη αλλοδαπή, από κοινού με τον 56χρονο ομοεθνή της και ένα 54χρονο Έλληνα, προάγουν στην πορνεία αλλοδαπές γυναίκες.
Αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου με την διαμεσολάβηση της 16χρονης αλλοδαπής, έκλεισε ραντεβού έναντι του ποσού των 70 ευρώ που της κατέβαλε για να συνευρεθεί σεξουαλικά με την 21χρονη συμπατριώτισσα της.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση η 16χρονη, με τη μεσολάβηση και την συνεργασία του 56χρονου αλλοδαπού και του 54χρονου ημεδαπού, έκλεινε τα ραντεβού και εισέπραττε τα χρήματα, κατευθύνοντας τους πελάτες στην 21χρονη ομοεθνή τους.
Στην κατοχή της 16χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ που της παρέδωσε ο Αστυνομικός, καθώς και άλλα 70 ευρώ προερχόμενα από προηγούμενο ραντεβού και δύο κινητά τηλέφωνα.
Στην κατοχή του 54χρονου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 112 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και σε έρευνα στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του βρέθηκαν επτά μαχαίρια με μήκος λεπίδας από 17 εκατοστά έως 25 εκατοστά και ένα ζευγάρι χειροπέδες τα οποία και κατασχέθηκαν. Στην κατοχή του 56χρονου αλλοδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.
Την ίδια ώρα, αναζητείται για να συλληφθεί η 35χρονη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας μητέρα της 16χρονης για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Οι συλληφθέντες με τη σχηματιζόμενη σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.
http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: