ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Αεροπλάνο συνετρίβη σε πολυσύχναστο δρόμο!!!

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν οι κάτοικοι ενός προαστίου του Σίδνεϊ όταν μονοκινητήριο αεροπλάνο συνετρίβη σε πολυσύχναστο δρόμο μετά από μηχανική βλάβη.
Το αεροπλανο σχεδον διαλύθηκε αλλά -σαν από θαύμα- ο πιλότος , η αρραβωνιαστικιά του και το σκυλακι τους βγήκαν από το αεροπλάνο μόνο με αμυχές και μώλωπες!
Το ζευγάρι είχε κανονίσει την βόλτα με το αεροπλάνο στο πλαίσιο μιας ρομαντικής βραδιάς. Το μονοκινητήριο Πάιπερ, όμως, ξαφνικά στα μέσα της διαδρομής άρχισε να χάνει ύψος και τελικά βγήκε εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα να συντριβεί στη μέση του δρόμου, στο πολυσύχναστο προάστιο Σμιθφιλντ του Σίδνεϊ, μπροστά στην πόρτα της αυλής μιας κύριας!
«Είδα το αεροπλάνο να πέφτει και όταν συγκρούστηκε με το έδαφος.. ακούστηκε σα βόμβα. Φοβήθηκα τόσο πολύ» τόνισε η ίδια.
Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο πιλότος κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση με ένα λεωφορείο, αλλά οχήματα, τις στέγες των σπιτιών της γειτονιάς, αλλά και ένα δημοτικό σχολειό χάρη στο θάρρος και την επιδεξιότητα του. Πάντως, έκοψε ηλεκτροφόρα καλώδια αφήνοντας χωρίς ρεύμα 7.000 νοικοκυριά.
Πριν από 6 μήνες, άλλο μονοκινητήριο είχε συντρίβει σε προάστιο του Σίδνεϊ με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης . Και σε εκείνη την περίπτωση είχαν προσπαθήσει να αποφύγουν να πέσουν πάνω σε δημοτικό σχολειό…
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: