ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Και το πριμ του ντέρμπι Θα δώσει ο Αβραάμ στο ίδρυμα «Ελπίδα»!!!

Με τη δέσμευση απέναντι στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη πως θα δώσει στο ίδρυμα «Ελπίδα» και το πριμ της νίκης του Ολυμπιακού στο ερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πρόσφερε το ποσό των 10.000 ευρώ που κέρδισε στο φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας των «ερυθρόλευκων».
Ο διεθνής αμυντικός έφτασε στα γραφεία του ιδρύματος που βρίσκονται στο Γουδί περίπου στις 13:00 και τον υποδέχτηκε η πρόεδρος, Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Η τελευταία έκανε λόγο για μία «αξιέπαινη και ξεχωριστή πρωτοβουλία», ενώ ευχαρίστησε τόσο τον παίκτη του Ολυμπιακού, όσο και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη «… γιατί έχει δείξει πολλές φορές την ευαισθησία του σε τέτοια ζητήματα». Παράλληλα υποσχέθηκε στον Αβραάμ Παπαδόπουλο πως θα δώσει το όνομά του σε ένα από τα αστεράκια που θα κοσμούν τον ουρανό της αίθουσας συσκέψεων του ιδρύματος....
Ο άσος των «ερυθρόλευκων» με τη σειρά του όταν πήρε το λόγο είπε πως «…ήταν μια πρωτοβουλία που πήραμε μαζί με τον κ. Μαρινάκη», ενώ απευθυνόμενος στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη τόνισε: «Θα σας πω δύο πράγματα, ένα που θα σας στενοχωρήσει κι ένα που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Στο προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα χάσετε, αλλά το πριμ της νίκης θα το προσφέρω στο ίδρυμα».
Οι παρευρισκόμενοι χαμογέλασαν και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη τόνισε: «Η προσπάθεια αυτή γίνεται για τα παιδιά και είναι πάνω από συλλογικές προτιμήσεις»।

Δεν υπάρχουν σχόλια: