ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ποιά σχολεία συγχωνεύονται. Τα πρώτα στοιχεία!!!

Τα πρώτα στοιχεία αναφορικά με τα στοιχεία που θα συγχωνευθούν ανά νομό δημοσιεύει το «Έθνος» της Τετάρτης, αν και ο κατάλογος αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα έως τον Σεπτέμβριο.
Στην Θεσσαλονίκη συγχωνεύονται Το 1ο, 6ο, 2ο και 12ο Αμπελοκήπων καθώς και το δημοτικό Λακκιάς στον Δήμο Βασιλικών με το 2ο Δημοτικό Νέας Ραιδεστού.
Στο νομό Τρικάλων το δημοτικό Κεραμιδίου θα συγχωνευτεί με το δημοτικό της Φαρκαδόνας.
Στα Γιάννενα, γίνονται ένα το δημοτικό Άνω Λαψίστας με το Κάτω Λαψίστας, το δημοτικό Μαρμάρων με το 24ο δημοτικό Ιωαννίνων, το δημοτικό Δολιανών με το 6θέσιο δημοτικό Καλπακίου και το δημοτικό Κρύας με το 1ο δημοτικό Περάματος. 
Επίσης, στην Ήπειρο συγχωνεύονται το γυμνάσιο Τσεπέλοβου με το γυμνάσιο Καρυών, το γυμνάσιο Κεφαλόβρυσου με το γυμνάσιο Δολιανών, το δημοτικό Κόντσικας με το 1ο δημοτικό Μαρμάρων, το δημοτικό Πωγωνιανής με το δημοτικό Δελβινακίου, το δημοτικό Βασιλικής με το δημοτικό Λογγάδων, το γυμνάσιο Λογγάδων με το γυμνάσιο Κουστελιού, το γυμνάσιο Παναγιάς με το γυμνάσιο Φιλιππιάδας καθώς και το γυμνάσιο Αστροχωρίου Αρτας με το γυμνάσιο Καλεντίνης.
Στην Πελοπόννησο, συγχωνεύονται το Δημοτικό Μάνεση (Αργολίδας) με το δημοτικό Αγίας Τριάδας. Το Δημοτικό Προσύμνης (Αργολίδας) με το δημοτικό Ινάχου. Το γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου (Αργολίδας) με το γυμνάσιο Λυγουριού. Το 6ο δημοτικό Κορίνθου με το 9ο δημοτικό Κορίνθου. Το δημοτικό Αγγελοκάστρου με το 6θέσιο δημοτικό Σοφικού. Το γυμνάσιο Περαχώρας με το γυμνάσιο Λουτρακίου. Το γυμνάσιο Παναριτίου Κορινθίας με το γυμνάσιο Ξυλοκάστρου. Το ΕΠΑΛ Ξυλοκάστρου με το ΕΠΑΛ Κιάτου.
Στο νομό Χανίων, συγχωνεύονται το δημοτικό σχολείο Λουτρού με το δημοτικό Ανώπολης, το δημοτικό Σφυναρίου με το δημοτικό Πλατάνου, τo δημοτικό Ροδωπού με το δημοτικό Κολυμβαρίου, το δημοτικού Νίππους με το δημοτικό Βρυσών, το δημοτικό Καλαθενών με το 2ο δημοτικό Κισσάμου και το δημοτικό Σέμπρωνα με το δημοτικό Φουρνέ.
Στο Ηράκλειο, θα ανασταλεί η λειτουργία των δημοτικών σχολείων Πλώρας, Πρεβελιανών, Πύργου, Κυπαρίσσου, το 3ο δημοτικό Ηρακλείου, το δημοτικό Τουρλοτής, Λημνών Καβουσίου. Τέλος, καταργούνται επίσης τα μονοθέσια δημοτικά Ακρίου, Αμπελούζου, Αποινίου, Βασιλικής και Λαρανίου.
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: