ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Η ΕΠΟ τίμησε τον Ότο Ρεχάγκελ!!!

Επτά μήνες μετά τον επίλογο της λαμπρής σταδιοδρομίας του Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, η ΕΠΟ βράβευσε τον 73χρονο τεχνικό λίγο πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα με τον Καναδά στο «AEL FC Arena».
Λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα του αγώνα ο Γερμανός τεχνικός παρέα με τον συνεργάτη του όλα αυτά τα χρόνια στον πάγκο της Ελλάδας Γιάννη Τοπαλίδη, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο από ένα διάδρομο που είχαν σχηματίσει οι διεθνείς ποδοσφαιριστές. Τους χαιρέτισε όλους και εν συνεχεία έφτασε… τρέχοντας στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάδιο, ο οποίος που παρέδωσε μια μινιατούρα της Ακρόπολης,, ένα αναμνηστικό Κύπελλο κι ένα κάδρο, που φαίνονταν ο ίδιος να σηκώνει το Κύπελλο στη Λισσαβόνα το 2004.
Αμέσως μετά ο Ρεχάγκελ δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει τίποτα από την εννιάχρονη θητεία του στον πάγκο της Ελλάδας: «Πέρασα εννέα χρόνια στην Ελλάδα. Είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Ο κόσμος και όλοι μάς συμπεριφέρονταν πάντα καλά, κάτι που έχει σχέση και με τις επιτυχίες που είχαμε. Ήταν μία πετυχημένη πορεία που είχαμε μαζί με τον βοηθό μου, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους συνεργάτες μας. Ήρθα σαν φίλος στην Ελλάδα και σαν φίλος θέλω να φύγω. Θα θυμάμαι όλα όσα έζησα, τόσο τις όμορφες στιγμές, όσο και τις κακές».
Ο Γερμανός προπονητής, που όπως έχει κατά καιρούς δηλώσει, δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την προπονητική, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, το τελευταίο διάστημα σχολιάζει αγώνες στη γερμανική τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: