ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ολυμπιακός: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη!!!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Παρασκευής την προετοιμασία του για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.
Ο Ernesto Valverde συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Kevin Mirallas, παρά την τιμωρία των δύο αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Βέλγο διεθνή από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για την αποβολή του στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει έφεση που θα εκδικαστεί αύριο το πρωί και ευελπιστούν ότι η ποινή θα μειωθεί σε μία αγωνιστική, την οποία ο Mirallas θα έχει ήδη εκτίσει, καθώς δεν αγωνίστηκε εναντίον της Ξάνθης.
Από εκεί και πέρα, ο Ibagaza έβαλε σε ανησυχία τον Valverde, καθώς ξεκίνησε μεν την προπόνηση, αλλά κάποια στιγμή ένιωσε σφίξιμο στο γαστροκνήμιο. Η αρχική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου αναφέρει ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, σε κάθε περίπτωση όμως η κατάσταση του Αργεντινού μέσου θα επανεκτιμηθεί αύριο.
Ο Τοροσίδης από την πλευρά του, ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Hurtado ακολούθησε μέρος της προπόνησης και ύστερα έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο. Ο Ποτουρίδης, τέλος, ακολούθησε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Pardo, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Mellberg, Raul Bravo, Holebas, Μανιάτης, Modesto, Ibagaza, Φετφατζίδης, Fuster, Pantelic, Zairi, Riera, Γ. Παπαδόπουλος, Djebbour, Rommedahl, Mirallas.

Δεν υπάρχουν σχόλια: