ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

«Ο κύβος ερρίφθη!» Μήνυση κατά Μαρινάκη !

«To είπε και το κανε ο Σισέ!»
Μήνυση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και κάθε ηθικού και φυσικού αυτουργού θα καταθέσει ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπως ενημέρωσε ο δικηγόρος του. «Στις 13.30 θα κατατεθεί η μήνυση… », είπε ο Δημήτρης Βερβεσός!
Ο νομικός εκπρόσωπος του Γάλλου επιθετικού βρέθηκε στην Παιανία από το πρωί της Παρασκευής, όπως σας είχαμε ενημερώσει και περίμενε να ολοκληρώσει την προπόνησή του ο 29χρονος επιθετικός για να μιλήσουν.
Ο Τζιμπρίλ Σισέ κατέθεσε την μήνυση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και ο δικηγόρος του δήλωσε ότι ο Γάλλος θα και στη FIFA και στην UEFA για να βρει το δίκιο του.Αναλυτικά τι δήλωσε ο δικηγόρος του Σισέ:
«Ο Σισέ μου έδωσε εντολή να κάνουμε μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, σε βάρος της προσωπικότητας του ποδοσφαιριστή. Δεν τιμούν κανέναν αυτά που έγιναν. Είναι κρίμα τέτοιοι ποδοσφαιριστές να δέχονται τέτοιες συμπεριφορές. Δεν τιμούν τον πολιτισμό μας. Θα εξαντλήσουμε όλες τις νομικές ενέργειες για την προστασία του ποδοσφαιριστή. Θα πάμε παντού και στη FIFA και στην UEFA! Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι με αυτό που συνέβη».
«Στις 13:30 θα κατατεθεί η μήνυση του Τζιμπρίλ Σισέ κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και κάθε ηθικού και φυσικού αυτουργού που λήφθηκαν στην προανάκριση. Η ποινική δίωξη είναι προς τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση και απειλή.
Δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε πολύ με τον Σισέ καθώς είχε και προπόνηση», σχολίασε στο gazzetta.gr ο Δ. Βερβεσός, που πλέον έχει αρκετή δουλειά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: