ΣΙΝΕ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Δέκα μήνες φυλακή στον επίδοξο βιαστή με τις αγγελίες!!!

Χωρίς δικηγόρο και χρήματα παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ο ψευτοεπιχειρηματίας που αναζητού … σε θύματα δημοσιεύοντας μικρές αγγελίες με τις οποίες προσέφερε εργασία σε νεαρές κοπέλες στην Καβάλα. Έτσι, μετά την καταδίκη του οδηγήθηκε στα κρατητήρια, ώσπου να βρει τρόπο να εξαγοράσει την ποινή που του επιβλήθηκε!
Ο 59χρονος επίδοξος βιαστής καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών από το Αυτόφωρο, μετά την καταγγελία μιας 22χρονης που ανταποκρίθηκε στην μικρή αγγελία την οποία είχε δημοσιεύσει σε τοπική εφημερίδα ζητώντας δήθεν να προσλάβει γραμματείς για εξωτερικές δουλειές. Όταν του τηλεφώνησε η 22χρονη, της έκλεισε ραντεβού σε ένα καφέ στην περιοχή των σφαγείων της Καβάλας.
Η κοπέλα αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και επιχείρησε να φύγει, αλλά ο 59χρονος την άρπαξε, την επιβίβασε δια της βίας στο αυτοκίνητό του και έβαλε μπροστά. Σε μικρή απόσταση σταμάτησε και επιχείρησε να τη βιάσει, αλλά η 22χρονη αντέδρασε έντονα και κατάφερε να ξεφύγει, καταφεύγοντας στην Αστυνομία όπου υπέβαλε μήνυση εναντίον του. Ο παρ’ ολίγον βιαστής εντοπίστηκε παρά το γεγονός ότι είχε αλλάξει τις πινακίδες του αυτοκινήτου του, το οποίο μάλιστα δεν του… ανήκει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: