ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Χωρίς Dudu και Albert Riera στην Τούμπα

Οι Albert Riera και Dudu έμειναν οριστικά εκτός για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, στον επαναληπτικό των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν το απόγευμα της Τρίτης την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (Τετάρτη 2/2, 18:00), που θα γίνει για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Albert Riera και Dudu βγήκαν οριστικά… off από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Εκτός αποστολής έμειναν και οι Ν. Παπαδόπουλος, Hurtado, Ποτουρίδης και Megkieri . Όσον αφορά την προπόνηση, θεραπεία έκανε ο Ποτουρίδης, ενώ οι Ν. Παπαδόπουλος και Hurtado συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ο Albert Riera ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.
Η αποστολή:
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας, Ernesto Valverde ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Mellberg, R. Bravo, Cholempas, Μανιάτης, Modesto, Ariel Ibagaza, Φετφατζίδης, Fuster, Zairi, Rohmental, Γ. Παπαδόπουλος, Pantelic, Mirallas, Rafik Djebbour.
Η αποστολή αναχώρησε αμέσως για το αεροδρόμιο προκειμένου να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη. Τέλος οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν την Τετάρτη στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: