ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Europa League: Manchester City – Άρης 3-0 (video)

Άδοξο τέλος έλαβε το ταξίδι του Άρη στο Europa League. Οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν με 3-0 από την Manchester City στην Αγγλία, μην μπορώντας να αντισταθούν στην ανωτερότητα της ομάδας του Roberto Mancini. Δύο γκολ του Dzeko (7΄, 12΄) και ένα του Yaya Toure (75΄) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν από το πρώτο λεπτό και δικαιώθηκαν μόλις στο 7΄ με τον Dzeko να εκμεταλλεύεται το λάθος του Λαζαρίδη και να «εκτελεί» το Σηφάκη. Στο 12΄ Βόσνιος έστειλε για δεύτερη την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας ταφόπλακα στα όνειρα των «κιτρίνων». Αυτοί με τη σειρά τους, αφού συνήλθαν από το σοκ προσπάθησαν να κερδίσουν κάποια μέτρα στο γήπεδο, αλλά δεν απείλησαν ουσιαστικά, ενώ κινδύνεψαν να δεχθούν και τρίτο τέρμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Σε υποτονικούς ρυθμούς κύλησε το β΄ μέρος, με την City να αρκείται στο 2-0 και τον Άρη να αδυνατεί να πλησιάσει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Στο 65΄ ο Balotelli σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Σηφάκη, στο 75΄ έγινε το 3-0 με μακρινό σουτ του Υαyα Toure, το οποίο κόντραρε ξεγελώντας τον πορτιέρο των Θεσσαλονικέων και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.
Σκόρερ: 7΄, 12΄ Dzeko, 75΄ Toure
Συνθέσεις
City: Hart, Boateng, Kompany (35΄ Zabaleto), Lescott, Kolarov, Yaya Toure, Barry, Silva (80΄ Wright-Phillips), Tevez (79΄ Vieira), Balotelli, Dzeko
Άρης:Σηφάκης, Βαγγέλη, R. Guiaro, Λαζαρίδης, Michel, Faty, Πρίττας, Toja, Neto (80΄ Καζναφέρης), Sakata (46΄ Μενδρινός), Bobadilla (61΄ Koke)
Τα γκολ από το Manchester City – Άρης 3-0 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: