ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Βρήκε τη γυναίκα της ζωής του στο Facebook!!!

Ο Νίκος Ζερβός παντρεύεται!!!
Ο ανατρεπτικός σκηνοθέτης Νίκος Ζερβός βρήκε στο πρόσωπο της 27χρονης Ζωής Ζέρβα τη γυναίκα της ζωής του και ετοιμάζεται να παντρευτεί. Ο γάμος θα γίνει μέσα στον Μάιο και οι μελλόνυμφοι σκέφτονται πολύ σοβαρά να υιοθετήσουν ένα παιδί για να συμπληρώσουν την ευτυχία τους. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ο Νίκος είναι πολύ γλυκός» δήλωσε σε γνωστή εφημερίδα η μέλλουσα κυρία Ζερβού.
Πάνε δύο χρόνια που έγιναν φίλοι μέσω του facebook. Τον πρώτο καιρό επικοινωνούσαν με μηνύματα, αλλά στη συνέχεια μιλούσαν ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο… «Το ‘χαμε ρίξει στην ψυχανάλυση, γιατί και οι δύο είχαμε πολλά προβλήματα εκείνο τον καιρό» θα πει χαριτολογώντας η Ζωή. Από τον περασμένο Μάιο έγιναν αχώριστοι. Η Ζωή Ζέρβα έγραψε μάλιστα το σενάριο της τελευταίας ταινίας του Νίκου Ζερβού «Show Bitch», ενώ ήταν και στη διανομή της ταινίας.
Σχολιάζοντας τη διαφορά της ηλικίας τους, η Ζωή λέει: «Δεν υπάρχει καμία διαφορά στην καθημερινότητα. Δεν αλλάζει κάτι. Είναι απλώς ένα νούμερο σε μια ταυτότητα. Μεγάλη διαφορά είχαν και οι γονείς μου και είναι πολύ ευτυχισμένοι».
«Βεβαίως, είναι η γυναίκα της ζωής μου» παραδέχτηκε ο Νίκος Ζερβός στην «Espresso». «Για να το αποφασίζω στα πενήντα εννέα μου χρόνια να κάνω αυτή τη γενναία ενέργεια… Ο γάμος δεν είναι αστείο. Είναι πολύ σοβαρό θέμα!» Ο γνωστός σκηνοθέτης έκανε έναν πρώτο γάμο σε ηλικία 20 χρόνων, που κράτησε μόνον ένα χρόνο. Τώρα, πιο ώριμος από ποτέ, ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά του δημαρχείου παρακάμπτοντας τα τριάντα δύο χρόνια που τον χωρίζουν από την καλή του.
«Σε όλους κάνει μια εντύπωση» σχολιάζει σχετικά, «αλλά εμένα δεν με ενοχλεί αυτό. Ξέρω πάρα πολλά ζευγάρια που έχουν μεγάλες διαφορές ηλικίας. Δεν με τρομάζει. Το θέμα είναι να ταιριάζεις με τον άλλον». Και είναι τόσο ταιριαστοί που ακόμα και για το θέμα του παιδιού οι θέσεις τους είναι ταυτόσημες. «Το έχουμε συζητήσει και δεν είμαι καθόλου εναντίον της υιοθεσίας. Γιατί όχι;».
Όσο για τα επαγγελματικά τους, μας είπε: «Είμαστε πολύ καλά και πιθανότατα να κάνουμε και κάποια σειρά μαζί. Φέρει τον τίτλο «Λύσσα», βασίζεται στο σενάριο της Ζωής κι έχουμε καταθέσει σχετική πρόταση στην ΕΤ1. Υπάρχουν ίσες πιθανότητες να μεταφερθεί και στον κινηματογράφο. Το θέμα της έχει να κάνει με τη νεολαία».
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: