ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Θύμα του Facebook και η Πετρούλα!!!

Αχ αυτό το Facebook! Εφιάλτης έχει γίνει και για την Πετρούλα Κωστίδου.
Το σέξι κορίτσι του Star έχει βρεθεί ξαφνικά με πέντε προφίλ που διαχειρίζονται κάποιοι αετονύχηδες, οι οποίοι απαντούν εκ μέρους της και δημοσιοποιούν ερωτικά videos από πολλά υποσχόμενες μοντέλες της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Η ίδια δηλώνει ότι το πραγματικό της προφίλ είναι το Petroula Kostidou Α και οποιοδήποτε άλλο, απλώς την εκθέτει!
Εχει εξελιχθεί σε επιδημία τον τελευταίο καιρό άσχετα άτομα να «διαχειρίζονται» προφίλ ιδιαίτερα δημοφιλών μοντέλων, αλλά και παρουσιαστριών. Μέσα από το προφίλ-μαϊμού στο Facebook που δημιουργούν συγκεκριμένοι, εξαπατούν επιχειρηματίες, κλείνοντας events με μοντέλα και το χειρότερο εκθέτουν πρόσωπα δημιουργώντας απίστευτες παρεξηγήσεις.
Αυτόν τον εφιάλτη ζει τις τελευταίες ημέρες και η Πετρούλα, η οποία είναι πολύ ενοχλημένη και ήδη έχει κάνει αναφορά για τις συγκεκριμένες σελίδες.
Μάλιστα σκέφτεται πολύ σοβαρά, αν συνεχιστεί αυτή η ιστορία, να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ενοχλημένη είναι και η μητέρα της Πετρούλας, κ κυρία Ειρήνη-Μαρία Παπαδάκη, η οποία λέει στην Espresso:
«Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, όχι μόνο με την Πετρούλα, αλλά με πολλούς ανθρώπους της σοουμπίζ. Δυστυχώς η κόρη μου αντιμετωπίζει σοβαρά πρόβλημα, αφού φαίνεται να απαντάει χωρίς καν η ίδια να γνωρίζει τίποτα. Το χειρότερο είναι ότι οι άγνωστοι ανεβάζουν σέξι videos από άλλες κοπέλες. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον πέντε προφίλ που ισχυρίζονται ότι είναι η Πετρούλα Κωστίδου. Εχουμε κάνει αναφορά στο Facebook και αν συνεχιστεί θα τους κυνηγήσουμε νομικά».
Κατά τα άλλα η Πετρούλα αυτή την περίοδο βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Μπορεί να σταμάτησε το κυνηγητό που έκανε σε πολιτικά πρόσωπα στο κεντρικό δελτίο του Star, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει νέα concept.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια: