ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

FC ΚΟΖΑΝΗ: 11άδα ο Θωμάς Λάλλος, αλλαγή ο Σκέρντι

Εντυπωσιακό ντεπούτο έκαναν οι νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της Κοζάνης, Θωμάς Λάλλος και Σκέρντι Χαματάι. Ο Λάλλος που ξεκίνησε βασικός και έπαιξε ολόκληρο τον αγώνα, δέσποζε στη μεσαία γραμμή και ήταν από τους διακριθέντες, ενώ ο Χαματάι που μπήκε αλλαγή στο 30ο λεπτό, ξεσήκωσε την κερκίδα, αν και αγχωμένος, με τις περίτεχνες ενέργειές του και την ταχύτητά του.
Απόλυτα ευχαριστημένος δήλωσε ο προπονητής της Κοζάνης Βασίλης Παπαδόπουλος στο τετ-α-τετ που είχε στο τέλος τουαγώνα με τον προπονητή των Αεράτων, Νίκο Μπαλοδήμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες και τρίτος ποδοσφαιριστής των Γρεβενά Αεράτα, "έκλεισε" για το καλοκαίρι στην Κοζάνη. Πρόκειται για νεαρό μεσοαμυντικό με φοβερά προσόντα και αδαμάντινο χαρακτήρα.
Ο Νίκος Μπαλοδήμος που χαρακτηρίζεται πλέον από τον Πρόεδρο της Κοζάνης, ως "γουρλής", αφού από τότε που ξεκίνησε επίσημα η συνεργασία μεταξύ των δυο σωματείων η Κοζάνη είναι αήττητη, δήλωσε:
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση και του Θωμά και του Σκέρντι στο σημερινό τους ντεμπούτο. Παρόλο που δικαιολογημένα είχαν άγχος τα παιδιά, απέδειξαν πως δίκαια ο προπονητής της Κοζάνης τους εμπιστεύτηκε. Παρακολουθώ από κοντά την πορεία τους και στις προπονήσεις, ενώ με το φίλο Βασίλη επικοινωνούμε σχεδόν καθημερινά και είμαι πεπεισμένος ότι θα διαπρέψουν, γιατί το αξίζουν.
Η χαρά μας σήμερα είναι πολύ μεγάλη, αφού αποδεικνύεται περίτρανα το ταλέντο των γρεβενιωτών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο της Κοζάνης Αγάπιο Γαβριηλίδη καθώς και τον καταξιωμένο τεχνικό της Βασίλη Παπαδόπουλο, που μας πλησίασαν, μας εμπιστεύτηκαν και δίνουν ευκαιρίες στα παιδιά μας να αναδειχθούν. Η συνεργασία μας με την Κοζάνη μόλις άρχισε, υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και αλληλοκατανόηση και θα συνεχιστεί σίγουρα και στο μέλλον.
Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: