ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Football League: Τρίκαλα - Εθνικός Αστέρας 1-0. Αγροτικός Αστέρας - ,Βέροια 3-2 (video)

Τι κι αν χρειάστηκε για περίπου μισή ώρα να παίξουν με παίκτη λιγότερο. Τα Τρίκαλα έχοντας στο πλευρό τους περίπου 5 χιλιάδες φιλάθλους πανηγύρισαν την έκτη τους νίκη στα τελευταία 7 ματς, επικρατώντας 1-0 του Εθνικού Αστέρα και παρέμειναν στην τετράδα των πλέι οφ της ανόδου. Με όπλο την έδρα ο Αγροτικός, νίκησε 3-2 και τη Βέροια, φαίνεται να διασφαλίζει εύκολα την παραμονή του.
Στη θεσσαλική πόλη, ο Εθνικός Αστέρας πρόβαλλε σοβαρή αντίσταση στην ομάδα του Γιώργου Βαζάκα. Μάλιστα, η αποβολή του Μπριλάκη στο 59ο λεπτό, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αντί να δυσκολέψει... πείσμωσε τους γηπεδούχους που αφού αρχικά είχαν διπλό δοκάρι με τον Βαγγέλη Κοντογουλίδη στο 61ο λεπτό, τελικά με τον ίδιο παίκτη κατάφεραν στο 80ό λεπτό και άνοιξαν το σκορ πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Έτσι τα Τρίκαλα παρέμειναν στην έκτη θέση, σε τροχιά δηλαδή εισόδου στα πλέι οφ της ανόδου.
Την ίδια ώρα, στον Εύοσμο, ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερνε να πετύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό εναντίον της Βέροιας, σκοράροντας τρία τέρματα στα πρώτα 15 λεπτά και «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τους τρεις βαθμούς. Ο Γέσιτς σκόραρε στο 6ο και το 15ο λεπτό, ενώ ενδιάμεσα είχε βρει δίχτυα και ο Στεφανίδης κι έτσι οι γηπεδούχοι έχοντας απόλυτη ευστοχία βρέθηκαν να έχουν βάλει πολύ γερές βάσεις για τη νίκη. Η «βασίλισσα του βορρά» κατάφερε αρχικά να μειώσει με τον Μπάρμπα στο 39ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια δεν έβρισκε διαδρόμους προς την εστία του Λαμπάκη, κι έτσι το τέρμα του Κουτσοσπύρου στις καθυστερήσεις δεν πρόσφερε κάτι άλλο παρά μόνο στη μείωση του σκορ στο τελικό, 3-2.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:
Κυριακή (13/02-15:00)
Θρασύβουλος-Παναιτωλικός
Πιερικός-ΠΑΣ Γιάννινα
Λεβαδειακός-Δόξα Δράμας
Ηλιούπολη-Αναγέννηση Καρδίτσας
Ιωνικός-Πανθρακικός
Δευτέρα (14/02)
(18:00-ΕΤ3) Διαγόρας-ΟΦΗ
(19:00-CONN-X) Εθνικός-Καλλιθέα
Αγροτικός Αστέρας-Βέροια 3-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: