ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Football League 2: Αναλλοίωτος ο Νότος, χαμόγελα στην Καλλονή!!!

Με νίκες προχώρησαν στη 19η αγωνιστική οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα στον 1ο όμιλο της Football League 2, την ώρα που στο βορρά, η Καλλονή που είχε ρεπό είδε τους διώκτες της να χάνουν και ουσιαστικά βγήκε μεγάλη... κερδισμένη!
Στον 1ο όμιλο η Κόρινθος παρέμεινε επικεφαλής μετά και τη νίκη της στο πελοποννησιακό ντέρμπι με τον Πανηλειακό, ενώ το ντέρμπι της αγωνιστικής πήρε ο Ηρακλής Ψαχνών που με τέρμα του Βανγκέλι νίκησε τον Παναιγιάλειο και έμεινε μόνος δεύτερος. Απτόητος για την έκπληξη ο Πλατανιάς πήρε και την κρητική... μάχη με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου, 2-0 και διατηρήθηκε σε τροχιά ανόδου. Κάτι που συνέβη και με τη Ρόδο που στο καλύτερο ματς της ημέρας νίκησε 5-3 τον Αίαντα Σαλαμίνας! Νίκη ξανά με... παρατράγουδα για την Παναχαϊκή, 1-0 τα Χανιά με τον προπονητή των Αχαιών Ηλία Φυντάνη να δέχεται επίθεση από μερίδα οπαδών μετά το τέλος του ματς.
Στο 2ο όμιλο, όλα πήγαν κατ' ευχήν για την Καλλονή. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου είχε ρεπό, ωστόσο είδε τους διώκτες της να χάνουν πολύτιμο έδαφος. Συγκεκριμένα η Αναγέννηση Επανομής ηττήθηκε στη Ναύπακτο από τον Αστέρα με 2-1, ενώ ο Φωκικός γνώρισε εντός έδρας ήττα-σοκ από τους μεταμορφωμένους στο δεύτερο γύρο Πόντιους Κατερίνης με 2-1. Νίκη που τη βάζει ξανά στο κολπο για την άνοδο πανηγύρισε η Αναγέννηση Γιαννιτσών που επικράτησε στη Ζάκυνθο 1-0.
Συνοπτικά τ' αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής στη Football League 2: 
1ος όμιλος
Ρόδος–Αίας Σαλαμίνας 5-3
Πλατανιάς–Ολυμπιακός Χερσονήσου 2-0
Ηρακλής Ψαχνών-Παναιγιάλειος 1-0
Ασπρόπυργος–Απόλλων Σμύρνης 3-0
Κόρινθος–Πανηλειακός 2-0
Παναχαϊκή–ΑΟ Χανιά 1-0
Βύζας Μεγάρων-Αγία Παρασκευή 3-0 α.α.
Κεραυνός Κερατέας-ΠΑΟ Ρουφ 0-3 α.α
** Αγία Παρασκευή και Κεραυνός Κερατέας έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα.
2ος όμιλος
Φωκικός-ΑΕ Ποντίων Κατερίνης 1-2
Μακεδονικός–Εορδαϊκός 0-1
Αετός Σκύδρας–Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών 3-0
Ναυπακτιακός Αστέρας–Αναγέννηση Επανομής 2-1
Εθνικός Φιλιππιάδας–Κοζάνη 3-1
Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας–Τύρναβος 2-0
Δόξα Κρανούλας–Νίκη Βόλου 1-0
Ζάκυνθος-Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-1
Ρεπό: Καλλονή

Δεν υπάρχουν σχόλια: