ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Football League: Μείωσε τη διαφορά από ΠΑΣ ο Παναιτωλικός

Στους 5 βαθμούς μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ ο Παναιτωλικός μετά τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής. Οι Αγρινιώτες πέρασαν με νίκη (1-0) από τη Φυλή, την ώρα που η ομάδα των Ιωαννίνων έμενε στην ισοπαλία με τον Πιερικό στην Κατερίνη.
Με το ένα πόδι στα πλέι οφ ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Δόξας Δράμας, σπουδαίο «διπλό» του Πανθρακικού στη Νεάπολη επί του Ιωνικού και λύτρωση στο 90' για την Ηλιούπολη επί της Αναγέννησης.
Ακόμα ένα βήμα προς τη Super League έκανε ο Παναιτωλικός που επιβλήθηκε 1-0 του Θρασύβουλου, στη Φυλή. Το «χρυσό» γκολ για τους Αγρινιώτες πέτυχε ο Μάριο Γκούρμα στο 6ο λεπτό. Την ίδια ώρα στην Κατερίνη ο πρωτοπόρος ΠΑΣ, σε έναν αγώνα με «χιτσκοκικό» φινάλε έμενε στο 1-1. Ο Μπακαγιόκο έδωσε το προβάδισμα στους Γιαννιώτες στο 87', όμως ο Σέρβος Μιλόσκοβιτς δύο λεπτά αργότερα, χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στους γηπεδούχους. Στη Λειβαδιά, η ομάδα του Βασίλη Βούζα κατέκτησε ένα καθοριστικό «τρίποντο» επικρατώντας με 2-0 της Δόξας χάρη σε δύο γκολ του Λισγάρα.
'Ενα γκολ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπνοή της αναμέτρησης έκρινε την αναμετρηση της Ηλιούπολης με την Αναγέννηση Καρδίτσας. 'Ετσι οι γηπεδούχοι έφτασαν στην 9η θέση με 27 βαθμούς την ώρα που η ομάδα της Καρδίτσας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη νέα ήττα του Ιωνικού και παρέμεινε στην προτελευταία θέση δύο βαθμούς πίσω από τους Νικαιώτες, οι οποίοι έχασαν με 0-1 από τον Πανθρακικό με γκολ του Ούλμερς στο 60'.
Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής
Τρίκαλα-Εθνικός Αστέρας 1-0
Αγροτικός Αστέρας-Βέροια 3-2
Θρασύβουλος-Παναιτωλικός 0-1
Πιερικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Λεβαδειακός-Δόξα Δράμας 2-0
Ηλιούπολη-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
Ιωνικός-Πανθρακικός 0-1
Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου
18:00 Διαγόρας-ΟΦΗ
19:00 Εθνικός-Καλλιθέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: