ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

«Απέκτησε Mirallas ο Ολυμπιακός!»

Σύμφωνα με δημοσίευμα βελγικής ιστοσελίδας ο Ολυμπιακός κατέβαλε στην Saint Étienne το ποσό των 2,2 εκ. ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Kevin Mirallas
Συγκεκριμένα, η βελγική ιστοσελίδα «voetbalkrant» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Mirallas, πληρώνοντας 2,2 εκ. ευρώ στην Saint Étienne, όπου ανήκουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή:
«Ο Kevin Mirallas θα παραμείνει στον Ολυμπιακό. Ο ελληνικός σύλλογος, πλήρωσε την Δευτέρα τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ στην Saint Étienne κάνοντας χρήσης της οψιόν για την απόκτησή του», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και συνεχίζει, τονίζοντας:
Ο μαγικός κόσμος της Bwin είναι ένα κλικ μακριά – bonus εγγραφής €40
«Στην Saint Étienne ο Mirallas βρέθηκε σε αδιέξοδο στο σκοράρισμα, αλλά στην ελληνική λίγκα, οδηγεί τους «Κόκκινους Διαβόλους» με… κλειστά τα μάτια. Μετά από 19 παιχνίδια, έχει σκοράρει 9 φορές».
Τέλος, οι Βέλγοι εξηγούν ότι πλέον ο νεαρός επιθετικός ανήκει ολοκληρωτικά στους Πειραιώτες: «Ο παίκτης πλέον ανήκει 100% στον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο με καλύτερες απολαβές για τον Mirallas και τη ρήτρα για τις άλλες ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: