ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Oλυμπιακός: Παγκόσμια αναγνώριση

Στην πορεία του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα, στις διοικητικές αλλαγές και στις μεταγραφές αναφέρεται σε αφιέρωμα που έκανε για τους “ερυθρόλευκους” η FIFA, κάνοντας λόγο μάλιστα για την πιο δυνατή 11αδα της ιστορία τους.
«Οι Πειραιώτες είναι πολύ κοντά στην επιστροφή τους στους τίτλους, καθώς βρίσκονται με επτά πόντους μπροστά από τον Παναθηναϊκό και διαθέτουν παίκτες με παγκόσμια αξία», αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA και συνεχίζει:
«Ο Ισπανός τεχνικός δεν είναι νέος στην ομάδα, αφού και στο παρελθόν πέρασε με επιτυχία από τον πάγκο όπου κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το καλοκαίρι επέστρεψε όμως, μετά από ένα αποτυχημένο πέρασμα από την Βιγιαρέαλ. «Έχω την εντύπωση πως είμαι στον σύλλογο που με αντιμετώπισαν με τόσο σεβασμό όσο δεν θυμάμαι ποτέ να είχα», είχε πει ο Βαλβέρδε όταν επέστρεψε στον Θρύλο.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στον Μιραλάς: «Η καθημερινή δουλειά έχει αναγεννήσει και τον Βέλγο διεθνή Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος ήρθε από την Σεντ Ετιέν στην Ελλάδα και έχει πετύχει εννέα γκολ σε 19 εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό».
Για Πάντελιτς: «Ο έμπειρος Σέρβος επιθετικός που ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρακλή, έχει τεράστια εμπειρία από την Ευρώπη και έχει βοηθήσει τα μέγιστα στο να βρίσκεται εδώ ο Ολυμπιακός. Μέχρι στιγμής έχει πετύχει επτά γκολ όσα και ο συμπαίκτης του Νταβίντ Φουστέρ».
Για τον Ριέρα αναφέρει λανθασμένα ότι είναι του Σωκράτη Κόκκαλη μεταγραφή: «Ο Ριέρα ήταν η τελευταία μεγάλη μεταγραφή του Σωκράτη Κόκκαλη, πριν αυτός αποχωρήσει από τον σύλλογο. Ο μέσος του Ολυμπιακού έχει μεγάλη καριέρα σε Ισπανία και Αγγλία, ενώ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά».
Κλείνοντας, σχολιάζει τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και την μεταγραφή του Τζεμπούρ: «Μπορεί στο Κύπελλο να μην τα κατάφερε, όμως απέκτησε τον Γενάρη έναν σπουδαίο επιθετικό που έπαιζε στην ΑΕΚ, τον Ραφίκ Τζεμπούρ, που αγωνίστηκε στην Νότιο Αφρική το καλοκαίρι με την Αλγερία. Επίσης στην ομάδα είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο Αντώνης Νικοπολίδης που στα 40 του χρόνια διαθέτει αρκετή ποιότητα και οι «Ισπανοί» Ραούλ Μράβο και Αριέλ Ιμπαγάσα. Τέλος, ο Ολυμπιακός διαθέτει ίσως την πιο δυνατή ενδεκάδα στην ιστορία της που έρχεται μετά από μία απογοητευτική σεζόν το 2009-2010″.
troktiko.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: